Închide meniul

Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO: „Orice jucător vrea asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 10:10

Reclamă
Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO: „Orice jucător vrea asta!

Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

Alexandru Mitriţă a avut un mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO. Vedeta Universităţii Craiova a spus că se gândeşte în continuare la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu s-a bazat pe Alexandru Mitriţă în campania de calificare la EURO, dar atacantul Universităţii Craiova visează să revină în circuitul echipei naţionale. L-a anunţat pe selecţioner că e gata să vină cu tot sufletul.

Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO

(n.r. Te gândești la națională?) Cu siguranță. Orice jucător vrea la națională. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Dacă vine o convocare, eu mă duc cu inima deschisă”, a spus Alexandru Mitriţă după ce a marcat în derby-ul cu FC U Craiova.

Alexandru Mitriţă, mesaj clar după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei

Universitatea Craiova a învins-o cu 2-1 pe FCU Craiova, în duelul din etapa a 30-a din Liga 1. Alexandru Mitriţă şi Ştefan Baiaram au marcat pentru trupa lui Petev, în timp ce Aurelian Chiţu a punctat pentru oltenii lui Adrian Mititelu.

Alexandru Mitriţă s-a declarat bucuros, după golul marcat cu FCU Craiova. Acesta a recunoscut că echipa sa a prestat un joc modest în prima repriză, însă s-a revanşat în partea a doua a meciului.

Reclamă

„A doua repriză a fost foarte slabă, nu ne-a ieşit jocul, dar uşor-uşor ne-am revenit, după ce am marcat a fost alt meci. E o presiune, trebuia să câştigăm, chiar dacă nu am făcut prima repriză bună, am stat bine în teren şi ne-am revenit.

Ne simţim foarte bine şi în teren şi în afara trerenului, suntem ca doi fraţi (n.r. cu Nicuşor Bancu). Orice jucător se gândeşte la naţională, încerc să-mi fac treaba foarte bine.

Suntem aproape, nu ne gândim în avans. Luăm toate meciurile în parte, mergem la CFR…ne apropiem uşor uşor. Dar luăm fiecare meci în parte. A fost spectacol, le mulţumesc fanilor, ne-au susţinut din primul minut până în ultimul.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem într-un moment în care ne dorim victoria în fiecare meci, asta e cel mai important”, a declarat Alexandru Mitriţă, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică Vezi toate știrile
Citește și