Închide meniul

Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO: „Orice jucător vrea asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 10:10

Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO: „Orice jucător vrea asta!

Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

Alexandru Mitriţă a avut un mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO. Vedeta Universităţii Craiova a spus că se gândeşte în continuare la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu s-a bazat pe Alexandru Mitriţă în campania de calificare la EURO, dar atacantul Universităţii Craiova visează să revină în circuitul echipei naţionale. L-a anunţat pe selecţioner că e gata să vină cu tot sufletul.

Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO

(n.r. Te gândești la națională?) Cu siguranță. Orice jucător vrea la națională. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Dacă vine o convocare, eu mă duc cu inima deschisă”, a spus Alexandru Mitriţă după ce a marcat în derby-ul cu FC U Craiova.

Alexandru Mitriţă, mesaj clar după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei

Universitatea Craiova a învins-o cu 2-1 pe FCU Craiova, în duelul din etapa a 30-a din Liga 1. Alexandru Mitriţă şi Ştefan Baiaram au marcat pentru trupa lui Petev, în timp ce Aurelian Chiţu a punctat pentru oltenii lui Adrian Mititelu.

Alexandru Mitriţă s-a declarat bucuros, după golul marcat cu FCU Craiova. Acesta a recunoscut că echipa sa a prestat un joc modest în prima repriză, însă s-a revanşat în partea a doua a meciului.

Reclamă

„A doua repriză a fost foarte slabă, nu ne-a ieşit jocul, dar uşor-uşor ne-am revenit, după ce am marcat a fost alt meci. E o presiune, trebuia să câştigăm, chiar dacă nu am făcut prima repriză bună, am stat bine în teren şi ne-am revenit.

Ne simţim foarte bine şi în teren şi în afara trerenului, suntem ca doi fraţi (n.r. cu Nicuşor Bancu). Orice jucător se gândeşte la naţională, încerc să-mi fac treaba foarte bine.

Suntem aproape, nu ne gândim în avans. Luăm toate meciurile în parte, mergem la CFR…ne apropiem uşor uşor. Dar luăm fiecare meci în parte. A fost spectacol, le mulţumesc fanilor, ne-au susţinut din primul minut până în ultimul.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem într-un moment în care ne dorim victoria în fiecare meci, asta e cel mai important”, a declarat Alexandru Mitriţă, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și