Închide meniul

Alexandru Mitriţă, mesaj clar după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei: „Trebuia să învingem!” Ce a spus despre titlu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 23:11

Alexandru Mitriţă, mesaj clar după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei: „Trebuia să învingem! Ce a spus despre titlu

Alexandru Mitriţă, mesaj clar după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

Alexandru Mitriţă a transmis un mesaj clar, după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei. Mijlocaşul a transmis că era multă presiune la echipa sa, şi victoria era necesară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a învins-o cu 2-1 pe FCU Craiova, în duelul din etapa a 30-a din Liga 1. Alexandru Mitriţă şi Ştefan Baiaram au marcat pentru trupa lui Petev, în timp ce Aurelian Chiţu a punctat pentru oltenii lui Adrian Mititelu.

Alexandru Mitriţă, mesaj clar după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei

Alexandru Mitriţă s-a declarat bucuros, după golul marcat cu FCU Craiova. Acesta a recunoscut că echipa sa a prestat un joc modest în prima repriză, însă s-a revanşat în partea a doua a meciului.

Mijlocaşul a mai transmis că nu se gândeşte la titlu, fiind cu gândul doar la următorul meci, din prima etapă a play-off-ului, cu CFR Cluj.

„A doua repriză a fost foarte slabă, nu ne-a ieşit jocul, dar uşor-uşor ne-am revenit, după ce am marcat a fost alt meci. E o presiune, trebuia să câştigăm, chiar dacă nu am făcut prima repriză bună, am stat bine în teren şi ne-am revenit.

Reclamă

Ne simţim foarte bine şi în teren şi în afara trerenului, suntem ca doi fraţi (n.r. cu Nicuşor Bancu). Orice jucător se gândeşte la naţională, încerc să-mi fac treaba foarte bine.

Suntem aproape, nu ne gândim în avans. Luăm toate meciurile în parte, mergem la CFR…ne apropiem uşor uşor. Dar luăm fiecare meci în parte. A fost spectacol, le mulţumesc fanilor, ne-au susţinut din primul minut până în ultimul.

Suntem într-un moment în care ne dorim victoria în fiecare meci, asta e cel mai important”, a declarat Alexandru Mitriţă, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, şi Nicuşor Bancu s-a declarat bucuros de victoria înregistrată de Universitatea Craiova, mărturisind că Ivaylo Petev a avut un discurs motivaţional la pauză, care i-a schimbat pe jucători.

„(N.r. Despre Alexandru Mitriţă) Ne căutăm unul pe altul, ne iese. E cel mai bun sezon al lui de când e aici. Îl felicit! Îmi pare rău pentru Screciu. Se gândeau că va rata chiar şi EURO, mâine va face un RMN, sperăm să fie bine. În prima repriză am suferit, a venit acel gol. Mister a avut un discurs motivaţional foarte bun la pauză, le mulţumim şi suporterilor.

Am jucat pentru noi şi pentru suporteri, ne bucurăm că ne-a ieşit, sunt bucuros.

S-a relansat campionatul, dar noi încă suntem departe. Suntem pe o pantă ascendentă, ne bucură aest lucru”, a declarat şi Nicuşor Bancu.

FCU Craiova – Universitatea Craiova 1-2

Universitatea Craiova a întrecut duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în ultima etapă a sezonului regular.

Prima ocazie importantă a partidei a aparţinut oaspeţilor, în minutul 28, când Robert Popa a respins şutul din careu al lui Baiaram. FCU Craiova a replicat cu ocazia lui Baeten din minutul 44 şi cu golul marcat în minutul 45+4. Bahassa a centrat de pe dreapta, Căpăţână a respins greşit şi Aurelian Chiţu a înscris. Echipa lui Petev a fost mai energică în partea secundă.

Baeten a scos de pe linia porţii la capul lui Baiaram, din minutul 50. Alexandru Mitriţă a egalat în minutul 70, când l-a lobat pe Robert Popa, pentru ca şapte minute mai târziu Baiaram să înscrie golul victoriei oaspeţilor. S-a încheiat 2-1 pentru CS Universitatea Craiova, care este pe locul 4, cu 49 de puncte, în timp ce FCU Craiova ocupă locul 13, cu 31 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și