Închide meniul

„Mă duc prin munţi şi prin peşteri!” Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa cu Rapid şi anunţă o schimbare radicală

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2024, 12:11

Reclamă
„Mă duc prin munţi şi prin peşteri! Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa cu Rapid şi anunţă o schimbare radicală

Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa cu Rapid

Gigi Becali, declaraţii în faţa jurnaliştilor / AS.ro

Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa suferită de FCSB cu Rapid, scor 0-4, în ultima etapă a sezonului regular. Patronul roş-albaştrilor a anunţat o schimbare radicală pe durata play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri e convins că a primit o „lecţie” de la Dumnezeu şi că jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous nu au nicio vină pentru eşecul drastic suferit pe Arena Naţională. Latifundiarul din Pipera nu va mai oferi declaraţii şi pleacă din Bucureşti pentru o săptămână. Finanţatorul liderului din Liga 1 a luat decizia de a nu mai vorbi despre titlu până la finalul play-off-ului.

Gigi Becali a mulţumit Divinităţii pentru umilinţa cu Rapid

Becali încearcă din nou să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni, dar nu este dispus să îl vândă. E hotărât să îl cedeze fiicelor lui.

Eu îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie, îi rog şi pe oamenii din fotbal pe care i-am supărat… şi pe Şucu, şi pe suporteri… eu nu o să mai dau declaraţii. Am echipă de fotbal, este o afacere, ce câştig eu? Pentru ce? Nu mă mai găsiţi, o săptămână mă duc prin munţi şi prin peşteri. Prima săptămână de post este una aspra.

Patru puncte este imens, dacă vrea Domnul. Programul îl avem uşor. Dacă o să luăm campionatul şi cred că da, m-a smerit Dumnezeu şi mi-a arătat, atunci o să vedeţi făgăduinţele mele după. Până atunci nu mai dau declaraţii. Eu vreau să dau echipa la fete, nu vrea niciuna. Nu vor! Poate dau acţiunile la fata mea cea mare.

Reclamă

Dumnezeu tot ce face e minunat. Nu am zis eu că dau 4-0… am luat 4-0! Dacă pentru toate le-ai luat, pentru ce te lauzi tu? Dacă Domnul m-a ţinut în fotbal de 20 de ani, înseamnă că m-a iubit. Atunci smerenia, smerenia, smerenia! S-a întâmplat mândria şi trufia mea. Ce, au vreo vină jucătorii? Dau slavă Domnului şi îi mulţumesc„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Cum arată clasamentul înainte de începerea play-off-ului:

1. FCSB – 32 de puncte
2. Rapid – 28 de puncte (cu rotunjire)
3. CFR Cluj – 27 de puncte (cu rotunjire)
4. Universitatea Craiova – 25 de puncte (cu rotunjire)
5. Farul – 22 de puncte (cu rotunjire)
6. Sepsi – 22 de puncte (cu rotunjire)

Reclamă 4 / 0/3

Ionel Ganea, ironie uluitoare la adresa lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 4-0

Ionel Ganea a lansat o ironie uluitoare la adresa lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 4-0. Fostul internațional a vorbit despre partida din ultima etapă a sezonului regular și a lansat o „înțepătură” la adresa patronului echipei roș-albastre.

De asemenea, Ganea a spus că FCSB nu a avut nicio șansă în fața giuleștenilor și că jucătorii echipei lui Cristiano Bergodi au dat dovadă de o disciplină de senzație.

Bergodi a gândit perfect meciul, l-a surclasat pe Guardiola din Pipera. A baricadat centrul cu Oaidă și Hromada, care i-au blocat pe Olaru, pe Șut, dar și eventualele incursiuni ale lui Florinel Coman sau Băluță.

FCSB n-a avut nicio șansă, nicio ocazie cu adevărat mare. Iar pe flancuri la fel, Coman a fost și el blocat de Braun, un jucător puternic, iar dincolo, copilul acela, Bădescu, a dovedit încă o dată că poate face față oricui.

Eu am o vorbă. Rezultatul muncii este disciplina. Iar Bergodi a adus Rapidului exact asta. În istoria sa, echipa din Giulești a suferit de inconstanță la acest capitol. Dar nu și acum.

Acesta este decontul la aroganță. Dan Șucu a avut dreptate când a vorbit despre asta. Nu poți să faci așa, să îi tratezi pe toți cu superioritate, de sus. Unde sunt acum artificiile?! Chiar sunt curios. Așteaptă, să se termine campionatul, nu fi așa arogant. Mai ales că Gigi Becali e și un creștin evlavios”, a spus Ionel Ganea, la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și