Închide meniul

„Dacă vor face asta, sunt campioni!” Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Va fi foarte important!”

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 20:14

Reclamă
„Dacă vor face asta, sunt campioni! Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Va fi foarte important!

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Jucătorii de la FCSB, înaintea meciului cu Petrolul - Hepta

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul în Liga 1. Antrenorul a transmis că primele trei dueluri din play-off sunt extrem de importante, iar dacă roş-albaştrii vor reuşi să le câştige, vor deveni campioni, după o aşteptare de nouă ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Sepsi, în prima etapă a play-off-ului. Partida se va disputa pe Arena Naţională, duminică, de la ora 21:00.

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Nicolae Dică a transmis că derby-ul pierdut categoric cu Rapid a fost un „duş rece” pentru jucătorii de la FCSB, pe care însă îi vede în continuare favoriţi să câştige titlul. „Nick” a declarat că roş-albaştrii se pot declara campioni, dacă se vor impune în primele trei etape de play-off, în care se vor confrunta cu Sepsi, Farul şi Universitatea Craiova.

„A venit acest duş rece pentru cei de la FCSB, dar au şanse mari de a câştiga în continuare campionatul pentru că au un lot bun, au arătat pe parcursul acestui campionat constanţă în jocuri şi rezultate. Eu cred că a fost doar un accident acest meci cu Rapidul.

Primele trei jocuri vor fi foarte importante pentru ei. Dacă vor câştiga cele trei jocuri, sunt campioni, eu aşa cred, vor fi campioni dacă vor reuşi să facă nouă puncte.

Reclamă

Rapid arată foarte bine, au adus jucători cu calitate de la mijloc în sus, care pot face diferenţa, s-a văzut, au fanii alături de ei, sunt uniţi şi sunt o nucă tare, cum sunt şi cei de la CFR”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Revenire importantă la FCSB

A fost anunţată o revenire importantă la FCSB, înainte de startul play-off-ului. Denis Haruţ s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul acestui an, şi se va alătura antrenamentelor echipei, în următoarea perioadă.

Conform spotmedia.ro, Denis Haruţ va reveni în lotul roş-albaştrilor. Acesta a suferit o accidentare în cantonamentul de iarnă al FCSB-ului, iar de atunci a fost în afara lotului.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous va avea astfel aproape tot lotul la dispoziţie, pentru startul play-off-ului. Haruţ va începe să se antreneze alături de restul jucătorilor roş-albaştrilor, şi rămâne de văzut dacă acesta va fi pe bancă la duelul cu Sepsi.

Denis Haruţ a bifat ultimul meci la FCSB în decembrie, cu Poli Iaşi. În total, fundaşul a jucat în opt meciuri pentru roş-albaştri, reprezentând o soluţie pentru postul de fundaş central.

La ultimul meci, derby-ul cu Rapid, pe postul de fundaş central a fost titularizat Ovidiu Popescu. Acesta a fost ales în lipsa lui Siyabonga Ngezana, cel care a fost suspendat pentru duelul cu giuleştenii. De asemenea, nici Vlad Chiricheş nu a fost refăcut complet pentru a putea juca în derby.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și