Închide meniul

„Dacă vor face asta, sunt campioni!” Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Va fi foarte important!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 20:14

„Dacă vor face asta, sunt campioni! Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Va fi foarte important!

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Jucătorii de la FCSB, înaintea meciului cu Petrolul - Hepta

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul în Liga 1. Antrenorul a transmis că primele trei dueluri din play-off sunt extrem de importante, iar dacă roş-albaştrii vor reuşi să le câştige, vor deveni campioni, după o aşteptare de nouă ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Sepsi, în prima etapă a play-off-ului. Partida se va disputa pe Arena Naţională, duminică, de la ora 21:00.

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Nicolae Dică a transmis că derby-ul pierdut categoric cu Rapid a fost un „duş rece” pentru jucătorii de la FCSB, pe care însă îi vede în continuare favoriţi să câştige titlul. „Nick” a declarat că roş-albaştrii se pot declara campioni, dacă se vor impune în primele trei etape de play-off, în care se vor confrunta cu Sepsi, Farul şi Universitatea Craiova.

„A venit acest duş rece pentru cei de la FCSB, dar au şanse mari de a câştiga în continuare campionatul pentru că au un lot bun, au arătat pe parcursul acestui campionat constanţă în jocuri şi rezultate. Eu cred că a fost doar un accident acest meci cu Rapidul.

Primele trei jocuri vor fi foarte importante pentru ei. Dacă vor câştiga cele trei jocuri, sunt campioni, eu aşa cred, vor fi campioni dacă vor reuşi să facă nouă puncte.

Reclamă

Rapid arată foarte bine, au adus jucători cu calitate de la mijloc în sus, care pot face diferenţa, s-a văzut, au fanii alături de ei, sunt uniţi şi sunt o nucă tare, cum sunt şi cei de la CFR”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Revenire importantă la FCSB

A fost anunţată o revenire importantă la FCSB, înainte de startul play-off-ului. Denis Haruţ s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul acestui an, şi se va alătura antrenamentelor echipei, în următoarea perioadă.

Conform spotmedia.ro, Denis Haruţ va reveni în lotul roş-albaştrilor. Acesta a suferit o accidentare în cantonamentul de iarnă al FCSB-ului, iar de atunci a fost în afara lotului.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous va avea astfel aproape tot lotul la dispoziţie, pentru startul play-off-ului. Haruţ va începe să se antreneze alături de restul jucătorilor roş-albaştrilor, şi rămâne de văzut dacă acesta va fi pe bancă la duelul cu Sepsi.

Denis Haruţ a bifat ultimul meci la FCSB în decembrie, cu Poli Iaşi. În total, fundaşul a jucat în opt meciuri pentru roş-albaştri, reprezentând o soluţie pentru postul de fundaş central.

La ultimul meci, derby-ul cu Rapid, pe postul de fundaş central a fost titularizat Ovidiu Popescu. Acesta a fost ales în lipsa lui Siyabonga Ngezana, cel care a fost suspendat pentru duelul cu giuleştenii. De asemenea, nici Vlad Chiricheş nu a fost refăcut complet pentru a putea juca în derby.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și