Închide meniul

Revenire importantă la FCSB! Un jucător s-a recuperat şi va fi apt pentru duelurile din play-off

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 17:11

Revenire importantă la FCSB! Un jucător s-a recuperat şi va fi apt pentru duelurile din play-off

Revenire importantă la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

A fost anunţată o revenire importantă la FCSB, înainte de startul play-off-ului. Denis Haruţ s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul acestui an, şi se va alătura antrenamentelor echipei, în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Sepsi, în prima etapă a play-off-ului. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Revenire importantă la FCSB

Conform spotmedia.ro, Denis Haruţ va reveni în lotul roş-albaştrilor. Acesta a suferit o accidentare în cantonamentul de iarnă al FCSB-ului, iar de atunci a fost în afara lotului.

Elias Charalambous va avea astfel aproape tot lotul la dispoziţie, pentru startul play-off-ului. Haruţ va începe să se antreneze alături de restul jucătorilor roş-albaştrilor, şi rămâne de văzut dacă acesta va fi pe bancă la duelul cu Sepsi.

Denis Haruţ a bifat ultimul meci la FCSB în decembrie, cu Poli Iaşi. În total, fundaşul a jucat în opt meciuri pentru roş-albaştri, reprezentând o soluţie pentru postul de fundaş central.

Reclamă

La ultimul meci, derby-ul cu Rapid, pe postul de fundaş central a fost titularizat Ovidiu Popescu. Acesta a fost ales în lipsa lui Siyabonga Ngezana, cel care a fost suspendat pentru duelul cu giuleştenii. De asemenea, nici Vlad Chiricheş nu a fost refăcut complet pentru a putea juca în derby.

De asemenea, FCSB a mai improvizat pe postul de fundaş central şi l-a mai folosit, de-a lungul sezonului, şi pe Mihai Lixandru, cel care în mod obişnuit joacă în linia mediană a roş-albaştrilor.

„Avantajul e fragil!” Avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali

Helmut Duckadam a lansat un avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali, după umilinţa din derby-ul cu Rapid. Fostul portar a transmis că roş-albaştrii au un avantaj fragil în fruntea campionatului, după înjumătăţirea punctelor, iar orice pas greşit îi poate costa. Acesta a mai dezvăluit şi care este capitolul la care liderul este surclasat de rivalele Rapid şi CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB are un lot foarte restrâns și dacă dă peste o echipă cu un lot puternic cum are Rapid sau chiar CFR, care mi se pare că și ea are un lot peste cel al FCSB-ului, mă refer valoric și numeric, e greu.

Dacă ai un antrenor cu experiența lui Bergodi și reușești să le anihilezi cei mai importanți jucători, cum ar fi Coman și Olaru, este greu ca FCSB să câștige un meci cum a fost cel cu Rapid. Se pare că nici victoriile nu pot să țină la nesfârșit. S-a văzut că FCSB are un handicap și eu spun că lupta s-a relansat.

Vor fi foarte importante primele meciuri, mai ales primul. Eu consider că FCSB va avea un meci foarte greu acasă cu Sepsi. E o echipă care vine relaxată, nu are presiunea rezultatului. În schimb, FCSB are o presiune imensă după o înfrângere usturătoare. Publicul este nemulțumit, va fi un meci cu presiune.

Din păcate, în ultimii ani au pierdut campionatul la mustață. Anul ăsta, sper să nu fie așa, dar premisele nu sunt prea îmbucurătoare”, a declarat Helmut Duckadam.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și