Închide meniul

„O lege tâmpită!” Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină: „Ne-au dat o amendă enormă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2024, 21:00

Reclamă
„O lege tâmpită! Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină: „Ne-au dat o amendă enormă!

Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină care a luat hotărârea să închidă mai multe sectoare pe stadionul Giuleşti, după incidentele de la derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost amendată de FRF cu 12.000 de euro şi unele sectoare ale stadionului au fost închise, pentru duelul cu Farul. Totul după ce fanii au făcut un show pirotehnic la derby-ul cu FCSB.

Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină

Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că s-au luat măsuri mult prea dure şi consideră că nu a fost nicio problemă la derby-ul cu FCSB.

Nu aș dori să comentez, nu văd nimic greșit în ceea ce au făcut. Mi s-a părut că la meciul cu FCSB a fost un spectacol în tribune, totul a decurs normal. Ce voiați să se întâmple la un meci cu 40.000 de oameni?

Ne-au dat o amendă enormă, ne-au suspendat niște sectoare… Am făcut o cerere către Ligă pentru a avea copii în acele sectoare. Repet, mie mi s-a părut că nu a fost nicio problemă la meci. De ce să suferim noi? Mi se pare o lege extrem de tâmpită, e făcută special să îți ia banii.

Reclamă

Sperăm să nu mai avem terenul suspendat și să nu mai luăm amendă. Dacă se va întâmpla, vă dați seama că vom avea probleme”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0

A venit verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0. Giuleștenii nu au scăpat nepedepsiți.

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal s-au discutat evenimentele întâmplate la partida din ultima etapă a sezonului regulat.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul dintre Rapid și FCSB, încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0, fanii giuleșteni au făcut un adevărat show pirotehnic, care s-a încheiat cu aruncarea torțelor în teren. Acesta a fost trecut de Ovidiu Hațegan în raportul partidei.

Astfel, Comisia de Disciplină a hotărât ca mai multe secotare de pe stadionul din Giulești (106-109, 112-113 și 123) să fie închise, iar ca echipa să plătească o amendă în valoare de 12.000 de euro.

După această sancțiune a venit și o reacție din partea lui Liviu „Bocciu”, liderul de galerie de la Rapid.

”Am așteptat decizia. Sincer? Nu mi-a fost teamă de închiderea porților pentru că nu aveau de ce s-o facă. Nu au fost incidente. E adevărat că au fost aruncate unele torțe pe teren, ceea ce este regretabil, dar nu pot fi controlați toți oamenii. O să ne supunem deciziei, normal”, a spus „Bocciu”, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și