Închide meniul

„O lege tâmpită!” Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină: „Ne-au dat o amendă enormă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2024, 21:00

Reclamă
„O lege tâmpită! Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină: „Ne-au dat o amendă enormă!

Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină care a luat hotărârea să închidă mai multe sectoare pe stadionul Giuleşti, după incidentele de la derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost amendată de FRF cu 12.000 de euro şi unele sectoare ale stadionului au fost închise, pentru duelul cu Farul. Totul după ce fanii au făcut un show pirotehnic la derby-ul cu FCSB.

Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină

Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că s-au luat măsuri mult prea dure şi consideră că nu a fost nicio problemă la derby-ul cu FCSB.

Nu aș dori să comentez, nu văd nimic greșit în ceea ce au făcut. Mi s-a părut că la meciul cu FCSB a fost un spectacol în tribune, totul a decurs normal. Ce voiați să se întâmple la un meci cu 40.000 de oameni?

Ne-au dat o amendă enormă, ne-au suspendat niște sectoare… Am făcut o cerere către Ligă pentru a avea copii în acele sectoare. Repet, mie mi s-a părut că nu a fost nicio problemă la meci. De ce să suferim noi? Mi se pare o lege extrem de tâmpită, e făcută special să îți ia banii.

Reclamă

Sperăm să nu mai avem terenul suspendat și să nu mai luăm amendă. Dacă se va întâmpla, vă dați seama că vom avea probleme”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0

A venit verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0. Giuleștenii nu au scăpat nepedepsiți.

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal s-au discutat evenimentele întâmplate la partida din ultima etapă a sezonului regulat.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul dintre Rapid și FCSB, încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0, fanii giuleșteni au făcut un adevărat show pirotehnic, care s-a încheiat cu aruncarea torțelor în teren. Acesta a fost trecut de Ovidiu Hațegan în raportul partidei.

Astfel, Comisia de Disciplină a hotărât ca mai multe secotare de pe stadionul din Giulești (106-109, 112-113 și 123) să fie închise, iar ca echipa să plătească o amendă în valoare de 12.000 de euro.

După această sancțiune a venit și o reacție din partea lui Liviu „Bocciu”, liderul de galerie de la Rapid.

”Am așteptat decizia. Sincer? Nu mi-a fost teamă de închiderea porților pentru că nu aveau de ce s-o facă. Nu au fost incidente. E adevărat că au fost aruncate unele torțe pe teren, ceea ce este regretabil, dar nu pot fi controlați toți oamenii. O să ne supunem deciziei, normal”, a spus „Bocciu”, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și