Închide meniul

„Thriller” în Premier League! Răsturnare incredibilă de scor, după ce Luton a condus la pauză cu 3-0

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 23:38

Reclamă
„Thriller în Premier League! Răsturnare incredibilă de scor, după ce Luton a condus la pauză cu 3-0

Răsturnare incredibilă de scor în Bournemouth - Luton, în Premier League

Bucuria jucătorilor de la Bournemouth, în meciul cu Luton/ Profimedia

A fost o răsturnare incredibilă de scor în duelul dintre Bournemouth şi Luton, din Premier League. Luton a condus cu 3-0 la pauză, într-un meci restant din etapa a 17-a, însă Bournemouth a întors rezultatul şi a câştigat partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu, al treilea portar de la Bournemouth, nu a fost în lot pentru „thriller-ul” din Premier League.

Răsturnare incredibilă de scor în Bournemouth – Luton, în Premier League

Luton a deschis scorul în minutul nouă, după ce Chong a marcat. În minutul 31, Ogbene a majorat diferenţa pe tabela de marcaj. Oaspeţii au marcat şi golul al treilea, în prelungirile primei reprize, prin Barkley.

În repriza a doua, Bournemouth a răsturnat toate calculele. Mai întâi, Solanke a redus din diferenţă în minutul 50. Gazdele s-au apropiat la un singur gol în minutul 62, după ce Zabaryi a marcat.

La doar două minute distanţă, Bournemouth a reuşit să egaleze, prin Semeyo. Gazdele au dat lovitura de graţie şi au completat revenirea de vis în minutul 83, după ce Semeyo a reuşit „dubla” şi a stabilit scorul final, 4-3 pentru Bournemouth.

Reclamă

Graţie succesului, Bournemouth a acumulat 35 de puncte şi a egalat-o pe Fulham, ocupanta locului 12. De cealaltă parte, Luton rămâne în zona „roşie” din Premier League, fiind pe locul 18, la trei puncte distanţă de Nottingham Forest, prima echipă clasată peste „linia” retrogradării.

Radu Drăguşin, gata de primul meci ca titular la Tottenham

Radu Drăguşin e gata să bifeze primul meci ca titular la Tottenham. Ange Postecoglou a dezvăluit că sunt şanse mici ca Micky Van de Ven să evolueze în următorul meci de campionat, astfel că fundaşul român ar putea fi titularizat în premieră la Spurs.

Ange Postecoglou a oferit detalii despre starea lui Micky Van de Ven. Antrenorul lui Tottenham a dezvăluit că fundaşul nu se confruntă cu o accidentare gravă, însă sunt şanse mici ca acesta să evolueze în etapa din week-end, în care Spurs se va duela cu Fulham.

Reclamă 4 / 0/3

„Așteptăm să mai primim informații. E puțin probabil să joace în weekend, dar nu credem că este o problemă majoră. Probabil vom mai primi informații până la finalul săptămâni, însă e puțin probabil să joace contra lui Fulham. Sperăm să nu lipsească mult după pauza internațională”, a declarat Ange Postecoglou, conform Sky Sports.

Astfel, Radu Drăguşin ar putea bifa primul meci ca titular la Tottenham, urmând să facă pereche în centrul apărării cu Romero, campionul mondial argentinian, care este unul dintre jucătorii de bază de la Spurs.

Până acum, Drăguşin a bifat patru meciuri la Tottenham, după transferul istoric din iarnă. Fundaşul român a fost trimis în teren pe finalul partidelor cu Manchester United, Brentford şi Everton, iar în duelul cu Aston Villa a prins cele mai multe minute în teren, anume 50.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și