Închide meniul

„Thriller” în Premier League! Răsturnare incredibilă de scor, după ce Luton a condus la pauză cu 3-0

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 23:38

Reclamă
„Thriller în Premier League! Răsturnare incredibilă de scor, după ce Luton a condus la pauză cu 3-0

Răsturnare incredibilă de scor în Bournemouth - Luton, în Premier League

Bucuria jucătorilor de la Bournemouth, în meciul cu Luton/ Profimedia

A fost o răsturnare incredibilă de scor în duelul dintre Bournemouth şi Luton, din Premier League. Luton a condus cu 3-0 la pauză, într-un meci restant din etapa a 17-a, însă Bournemouth a întors rezultatul şi a câştigat partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu, al treilea portar de la Bournemouth, nu a fost în lot pentru „thriller-ul” din Premier League.

Răsturnare incredibilă de scor în Bournemouth – Luton, în Premier League

Luton a deschis scorul în minutul nouă, după ce Chong a marcat. În minutul 31, Ogbene a majorat diferenţa pe tabela de marcaj. Oaspeţii au marcat şi golul al treilea, în prelungirile primei reprize, prin Barkley.

În repriza a doua, Bournemouth a răsturnat toate calculele. Mai întâi, Solanke a redus din diferenţă în minutul 50. Gazdele s-au apropiat la un singur gol în minutul 62, după ce Zabaryi a marcat.

La doar două minute distanţă, Bournemouth a reuşit să egaleze, prin Semeyo. Gazdele au dat lovitura de graţie şi au completat revenirea de vis în minutul 83, după ce Semeyo a reuşit „dubla” şi a stabilit scorul final, 4-3 pentru Bournemouth.

Reclamă

Graţie succesului, Bournemouth a acumulat 35 de puncte şi a egalat-o pe Fulham, ocupanta locului 12. De cealaltă parte, Luton rămâne în zona „roşie” din Premier League, fiind pe locul 18, la trei puncte distanţă de Nottingham Forest, prima echipă clasată peste „linia” retrogradării.

Radu Drăguşin, gata de primul meci ca titular la Tottenham

Radu Drăguşin e gata să bifeze primul meci ca titular la Tottenham. Ange Postecoglou a dezvăluit că sunt şanse mici ca Micky Van de Ven să evolueze în următorul meci de campionat, astfel că fundaşul român ar putea fi titularizat în premieră la Spurs.

Ange Postecoglou a oferit detalii despre starea lui Micky Van de Ven. Antrenorul lui Tottenham a dezvăluit că fundaşul nu se confruntă cu o accidentare gravă, însă sunt şanse mici ca acesta să evolueze în etapa din week-end, în care Spurs se va duela cu Fulham.

Reclamă 4 / 0/3

„Așteptăm să mai primim informații. E puțin probabil să joace în weekend, dar nu credem că este o problemă majoră. Probabil vom mai primi informații până la finalul săptămâni, însă e puțin probabil să joace contra lui Fulham. Sperăm să nu lipsească mult după pauza internațională”, a declarat Ange Postecoglou, conform Sky Sports.

Astfel, Radu Drăguşin ar putea bifa primul meci ca titular la Tottenham, urmând să facă pereche în centrul apărării cu Romero, campionul mondial argentinian, care este unul dintre jucătorii de bază de la Spurs.

Până acum, Drăguşin a bifat patru meciuri la Tottenham, după transferul istoric din iarnă. Fundaşul român a fost trimis în teren pe finalul partidelor cu Manchester United, Brentford şi Everton, iar în duelul cu Aston Villa a prins cele mai multe minute în teren, anume 50.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 „De unde sunt astea?” Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și