Închide meniul

Radu Drăguşin, gata de primul meci ca titular la Tottenham! Anunţul lui Ange Postecoglou! Şansă de aur pentru român

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 18:25

Reclamă
Radu Drăguşin, gata de primul meci ca titular la Tottenham! Anunţul lui Ange Postecoglou! Şansă de aur pentru român

"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Tottenham / Profimedia

Radu Drăguşin e gata să bifeze primul meci ca titular la Tottenham. Ange Postecoglou a dezvăluit că sunt şanse mici ca Micky Van de Ven să evolueze în următorul meci de campionat, astfel că fundaşul român ar putea fi titularizat în premieră la Spurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a evoluat timp de 50 de minute în ultima etapă, în victoria cu 4-0 obţinută de Tottenham pe terenul lui Aston Villa. Cel mai scump ju7cător român a fost trimis în teren în minutul 49, după ce Micky Van de Ven s-a accidentat.

Radu Drăguşin, gata de primul meci ca titular la Tottenham

Ange Postecoglou a oferit detalii despre starea lui Micky Van de Ven. Antrenorul lui Tottenham a dezvăluit că fundaşul nu se confruntă cu o accidentare gravă, însă sunt şanse mici ca acesta să evolueze în etapa din week-end, în care Spurs se va duela cu Fulham.

„Așteptăm să mai primim informații. E puțin probabil să joace în weekend, dar nu credem că este o problemă majoră. Probabil vom mai primi informații până la finalul săptămâni, însă e puțin probabil să joace contra lui Fulham. Sperăm să nu lipsească mult după pauza internațională”, a declarat Ange Postecoglou, conform Sky Sports.

Astfel, Radu Drăguşin ar putea bifa primul meci ca titular la Tottenham, urmând să facă pereche în centrul apărării cu Romero, campionul mondial argentinian, care este unul dintre jucătorii de bază de la Spurs.

Reclamă

Până acum, Drăguşin a bifat patru meciuri la Tottenham, după transferul istoric din iarnă. Fundaşul român a fost trimis în teren pe finalul partidelor cu Manchester United, Brentford şi Everton, iar în duelul cu Aston Villa a prins cele mai multe minute în teren, anume 50.

După meciurile din acest week-end, campionatele vor fi întrerupte pentru meciurile echipelor naţionale. În această perioadă, englezii anunţă că Micky Van de Ven se va recupera, şi cel mai probabil, va reveni în primul 11 al lui Tottenham.

Gestul uriaş făcut de Radu Drăguşin, după ce a jucat o repriză la Tottenham

Florin Manea a dezvăluit gestul uriaş făcut de Radu Drăguşin, după ce a jucat aproape o repriză pentru Tottenham. Agentul internaţionalului român a dezvăluit că acesta a mers imediat după meci să se intereseze de starea lui Micky Van de Ven, rivalul său pe post, cel care a ieşit accidentat din partida cu Aston Villa.

Reclamă 4 / 0/3

„Edi (n.r. – Iordănescu) e mai fericit decât mine. Așteptarea a fost normală într-un fel, dar și grea, și din punctul meu de vedere și din al lui pentru că era nerăbdător să joace, să își ajute echipa. Dar cei din club ne-au comunicat că au încredere în el și că îi va veni rândul, iar eu nu m-am îndoit de treaba asta.

Era un pic de presiune mediatică, și ce se scria prin România, și faptul că ne așteaptă un European. Am primit un mesaj de la Edi, s-a interesat de situație și mă bucur și pentru el. Edi era puțin îngrijorat, chiar dacă la început credea că nu va juca în primele meciuri.

Am vorbit el după meci și Radu mi-a zis că s-a dus la Micky după meci, l-a întrebat cum se simte și Micky i-ar fi zis că e ceva ușor, o întindere ușoară, dar nu făcuse nicio investigație atunci. A fost impecabil. Faptul că echipa nu are luat gol, nu s-a mai întâmplat de ceva timp. La majoritatea meciurilor au luat gol. Pentru noi a fost perfect”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și