Închide meniul

„Va fi suspendat Daniel Niculae?” Primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 14:50

Reclamă
Va fi suspendat Daniel Niculae?” Primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați

„Va fi suspendat Daniel Niculae?” a fost întrebarea care a adus primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați.

Daniel Niculae, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

„Va fi suspendat Daniel Niculae?” a fost întrebarea care a adus primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

„Va fi suspendat Daniel Niculae?” Primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați

Oficialii de la Federația Română de Fotbal au dezvăluit că au aflat de informația ridicării lui Daniel Niculae, care a fost prezentată în premieră de Dan Șucu la AS.ro LIVE, în dimineața zilei de joi.

Totuși, reprezentanții de la conducerea fotbalului românesc au dezvăluit că, în momentul de față, așteaptă mai multe detalii legate de această situație.

„Am luat act de informațiile apărute în mass-media. Momentan, așteptăm mai multe informații și urmărim evoluția situației”, au fost răspunsul Federației Române de Fotbal, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

În ancheta în care este implicat Daniel Niculae a fost adus la audieri și liderul de galerie al celor de la Rapid, Liviu Bocciu. Acesta este acuzat de inițierea unui grup infracțional organizat, care avea ca țintă întroducerea de materiale pirotehnice pe stadioanele pe care giuleștenii își disputau partidele. Procurorii bănuiesc că acțiunile acestora au fost sprijinite și de „Nico”.

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor. Președintele de la Rapid nu are parte de liniște, după ce a fost luat de acasă în dimineața zilei de joi.

Dan Șucu a fost cel care a „aruncat” această bombă la emisiunea AS.ro LIVE, acolo unde a fost invitatul lui Dan Pavel.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Daniel Niculae este momentan audiat în calitate de martor, în dosarul în care mai multe grupuri de suporteri sunt cercetați pentru utilizarea materialelor pirotehnice, dar și pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Legea pe care „Nico” ar fi încălcat-o este implementată la propunerea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dacă va fi găsit vinovat, oficialul din Giulești nu va mai avea voie să intre pe stadion.

„În cazul în care o persoană, cu ocazia desfăşurării unei competiţii sau a unui joc sportiv ori în legătură cu acesta, a săvârşit o faptă prevăzută de legea penală potrivit art. 31-45, se va lua faţă de aceasta măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sportive de genul celor la care fapta a fost săvârşită”, se arată în articolul 48 din Legea 4/2008.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:52 Gigi Becali, decizie de ultim moment! Va fi prezent pe Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:25 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Echipele de start 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha 17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve Vezi toate știrile
Citește și