Închide meniul

„Va fi suspendat Daniel Niculae?” Primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 14:50

Va fi suspendat Daniel Niculae?” Primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați

„Va fi suspendat Daniel Niculae?” a fost întrebarea care a adus primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați.

Daniel Niculae, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

„Va fi suspendat Daniel Niculae?” a fost întrebarea care a adus primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

„Va fi suspendat Daniel Niculae?” Primul răspuns din partea FRF, după ce președintele de la Rapid a fost ridicat de mascați

Oficialii de la Federația Română de Fotbal au dezvăluit că au aflat de informația ridicării lui Daniel Niculae, care a fost prezentată în premieră de Dan Șucu la AS.ro LIVE, în dimineața zilei de joi.

Totuși, reprezentanții de la conducerea fotbalului românesc au dezvăluit că, în momentul de față, așteaptă mai multe detalii legate de această situație.

„Am luat act de informațiile apărute în mass-media. Momentan, așteptăm mai multe informații și urmărim evoluția situației”, au fost răspunsul Federației Române de Fotbal, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

În ancheta în care este implicat Daniel Niculae a fost adus la audieri și liderul de galerie al celor de la Rapid, Liviu Bocciu. Acesta este acuzat de inițierea unui grup infracțional organizat, care avea ca țintă întroducerea de materiale pirotehnice pe stadioanele pe care giuleștenii își disputau partidele. Procurorii bănuiesc că acțiunile acestora au fost sprijinite și de „Nico”.

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor

Ce riscă Daniel Niculae, după ce a fost ridicat de mascați în dosarul materialelor pirotehnice și al armelor și munițiilor. Președintele de la Rapid nu are parte de liniște, după ce a fost luat de acasă în dimineața zilei de joi.

Dan Șucu a fost cel care a „aruncat” această bombă la emisiunea AS.ro LIVE, acolo unde a fost invitatul lui Dan Pavel.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Daniel Niculae este momentan audiat în calitate de martor, în dosarul în care mai multe grupuri de suporteri sunt cercetați pentru utilizarea materialelor pirotehnice, dar și pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Legea pe care „Nico” ar fi încălcat-o este implementată la propunerea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dacă va fi găsit vinovat, oficialul din Giulești nu va mai avea voie să intre pe stadion.

„În cazul în care o persoană, cu ocazia desfăşurării unei competiţii sau a unui joc sportiv ori în legătură cu acesta, a săvârşit o faptă prevăzută de legea penală potrivit art. 31-45, se va lua faţă de aceasta măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sportive de genul celor la care fapta a fost săvârşită”, se arată în articolul 48 din Legea 4/2008.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și