Închide meniul

Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori! Gestul făcut de preşedintele Rapidului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 21:09

Reclamă
Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori! Gestul făcut de preşedintele Rapidului

Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori

Daniel Niculae / Profimedia

Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori în dosarul în care există acuzaţii de constituire de grup infracţional organizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae a mers la stadion, imediat după ce a plecat de la audieri. A intrat puţin în sala de conferinţe în momentul în care vorbea Cristiano Bergodi, pentru ca mai apoi să meargă pe stadion pentru a asista la antrenamentul echipei.

Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori

Daniel Niculae a asistat la antrenamentul echipei şi a nu a ratat momentul pentru a face o fotografie pe care a postat-o pe reţelele de socializare.

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte. A fost prima aparţie publică a lui Daniel Niculae după ce a fost audiat în dosarul penal intrumentat de procurorii DIICOT.

Reclamă

În timp ce Cristiano Bergodi vorbea despre partida cu Farul, cu Dan Şucu privindu-l de pe un scaun, Daniel Niculae a deschis uşa sălii conferinţei de presă şi a ţinut să arate că totul este ok.

„Vă salut şi eu! Bună seara„, au fost cuvintele lui Daniel Niculae în timp ce a făcut un semn prin care i-a asigurat pe toţi că totul este în regulă.

Dan Şucu a avut o nouă reacţie după ce preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. „Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

Reclamă 4 / 0/3

„E ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi. Acum avem informaţii suplimentare. Am văzut foarte puţin din toate datele care sunt acum în dosar, am văzut partea care avea legătură cât de cât cu Daniel.

Respectarea legii este esenţială oriunde suntem. Aş face o o diferenţă majoră între bătaie, violenţă şi torţe aprinse. A fost acolo împreună cu avocatul, a făcut cercetarea este în continuare. Trebuie să respectăm legile României. Nu putem face o echivalare între violenţă, torţe şi violenţă, distrugeri şi aşa mai departe.

Nu cunosc asta cu armele, nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu mitraliera în mână. Dacă aş ştii că în casa lui Daniel este un arsenal de arme şi muniţii, aş fi avut o problemă. Dar nu cred. Aștept și eu în clipa de față să văd mai multe date de dosar. Nu cred că va dura mult, dânșii par hotărâți să meargă înainte, a spus Dan Şucu într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și