Închide meniul

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 11:58

Reclamă
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței

Kylian Mbappe / Profimedia

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Superstarul este în centrul unei noi controverse, generate de această dată de oficialii de pe Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul spaniol Real Madrid a trimis o scrisoare Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) pentru a o avertiza că niciunul dintre jucătorii săi nu va fi autorizat să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară, informează L’Equipe.

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței

Decizia madrilenilor este valabilă pentru întregul lot de jucători, nu doar pentru cei francezi, adaugă ziarul sportiv din Hexagon, care subliniază că, în aceste condiţii, visul olimpic al starului Kylian Mbappe, viitorul recrut al lui Real Madrid, pare să se spulbere, notează agerpres.ro.

„Nu eu decid, ci angajatorul meu, el va avea ultimul cuvânt. Dacă angajatorul meu nu va vrea să particip, nu o voi face”, a precizat Mbappe, căpitanul Les Bleus, în luna noiembrie 2023, în cadrul unei conferinţe de presă a selecţionatei Franţei.

„Am ajuns într-o etapă a vieţii mele în care nu mai vreau să forţez lucrurile. Dacă voi fi lăsat să fac asta, voi merge cu mare plăcere la JO, dar dacă nu se poate, voi înţelege”, declara în luna ianuarie starul francez, în vârstă de 25 de ani, pentru revista GQ în ianuarie anul trecut.

Reclamă

Kylian Mbappe, aflat la final de contract cu Paris Saint-Germain, urmează să participe la EURO 2024 din Germania, între 14 iunie şi 14 iulie, înaintea startului Jocurilor Olimpice de la Paris, pe 26 iulie, competiţie la care fiecare echipă participantă poate alinia doar trei jucători cu vârsta mai mare de 23 de ani.

În lotul echipei Real Madrid se mai află alţi trei fotbalişti francezi, Ferland Mendy, Eduardo Camavinga şi Aurelien Tchouameni.

În urmă cu câteva zile, cotidianul Le Parisien anunţa că antrenorul selecţionatei olimpice a Franţei, fostul atacant Thierry Henry, ar dori ca Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Oilvier Giroud (AC Milan) şi Kylian Mbappe să fie cei trei jucători de peste 23 de ani din lotul echipei sale pentru JO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid

Superstarul naţionalei Franţei le-a transmis madrilenilor dorinţa lui. Iată când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid.

Potrivit presei spaniole, Mbappe le-a spus oficialilor madrileni că doreşte să fie jucătorul lui Real înainte de startul EURO 2024.

„Kylian Mbappe vrea ca Real Madrid să-l prezinte înainte de EURO 2024. Vrea să meargă la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice liniştit, fără ca întâlnirile sale cu ziariştii la conferinţele de presă să se transforme în monologuri despre viitorul său”, a transmis jurnalistul Joaquin Maroto, de la cotidianul as.com.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 23:10 Dinamo – UTA 2-0! Dinamo şi FC Botoşani vor juca baraj pentru menţinerea în Liga 1. FCU Craiova şi FC Voluntari au retrogradat 23:00 LIVE VIDEOFC Porto – Boavista se joacă ACUM în AntenaPLAY! Benfica – Arouca 5-0! Spectacol total în Liga Portugal 22:56 VIDEO & FOTOUltraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes 22:50 Românii au dat recital pentru Gaziantep: dublă Dennis Drăguş, trei assist-uri Alex Maxim 22:11 Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare 22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase Vezi toate știrile
Citește și