Închide meniul

Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid! Starul francez le-a transmis spaniolilor dorinţa lui!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 martie 2024, 12:57

Reclamă
Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid! Starul francez le-a transmis spaniolilor dorinţa lui!

Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid!

Kylian Mbappe, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Superstarul naţionalei Franţei le-a transmis madrilenilor dorinţa lui. Iată când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit presei spaniole, Mbappe le-a spus oficialilor madrileni că doreşte să fie jucătorul lui Real înainte de startul EURO 2024.

Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid! Starul francez le-a transmis spaniolilor dorinţa lui!

Kylian Mbappe vrea ca Real Madrid să-l prezinte înainte de EURO 2024. Vrea să meargă la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice liniştit, fără ca întâlnirile sale cu ziariştii la conferinţele de presă să se transforme în monologuri despre viitorul său”, a transmis jurnalistul Joaquin Maroto, de la cotidianul as.com.

Ronaldo Nazario este convins că Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid. Atacantul de legendă al „galacticilor” îl asigură pe Mbappe că va da lovitura carierei în cazul în care va accepta oferta lui Florentino Perez şi va semna cu graparea de pe Santiago Bernabeu.

Brazilianul Ronaldo a câştigat de două ori Balonul de Aur, în 1997 şi 2002. Îl sfătuieşte pe Mbappe să îi calce pe urme pentru a îi călca pe urme şi a cuceri cel mai important trofeu individual.

Reclamă

Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid

Trebuie să aşteptăm până va fi oficial pentru a putea analiza acest transfer. Nu ştiu dacă este adevărat, dar se vorbeşte mult despre situaţia lui de la PSG. Toată lumea este foarte încântată de venirea lui Kylian Mbappe în Madrid.

Este un jucător incredibil, unul dintre cei mai buni ai momentului. Cred că este o opţiune excelentă pentru el şi că astfel va putea câştiga, în cele din urmă, Balonul de Aur, dacă semnează cu Real Madrid. Cred că aici va avea o echipă care îl va ajuta în fiecare decizie pe care o va lua atât pe teren, cât şi în afara lui. Îl vor proteja!

PSG a făcut eforturi pentru a-l convinge să îşi prelungească contractul. A fost starul acestui proiect. Vom vedea dacă Mbappe va ajunge la Real Madrid. Un lucru este cert, ne vom bucura să îl vedem pe Mbappe în următorii ani„, a declarat Ronaldo într-un interviu, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe a fost pe 3 în topul Balonului de Aur 2023

Starul naţionalei Franţei a fost pe locul 3 în topul Balonului de Aur 2023. A fost depăşit de Lionel Messi şi de Erling Haaland. Messi a cucerit pentru a 8-a oară trofeul.

Kylian Mbappe are o cotă de 180 de milioane de euro. Face un sezon grozav în Ligue 1 şi are 21 de goluri în 23 de partide. În total, în toate competiţiile, a înscris 34 de goluri şi a oferit 7 pase decisive în 34 de meciuri.

Kylian Mbappe va putea fi urmărit în această seară, de la ora 22:10, în AntenaPLAY, în PSG – Nice, meci din Cupa Franţei. Campioana Franţei luptă pentru calificarea în semifinalele Cupei Franţei. PSG traversează o perioadă foarte bună, fiind lider autoritar în Ligue 1 şi fiind calificată şi pentru sferturile Ligii Campionilor.

Luis Enrique a transmis că încearcă să pregătească plecarea lui Mbappe, având în vedere că, din punctul lui de vedere, francezul este cel mai bun jucător din lume în faţa porţii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și