Închide meniul

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 11:58

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței

Kylian Mbappe / Profimedia

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Superstarul este în centrul unei noi controverse, generate de această dată de oficialii de pe Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul spaniol Real Madrid a trimis o scrisoare Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) pentru a o avertiza că niciunul dintre jucătorii săi nu va fi autorizat să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară, informează L’Equipe.

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței

Decizia madrilenilor este valabilă pentru întregul lot de jucători, nu doar pentru cei francezi, adaugă ziarul sportiv din Hexagon, care subliniază că, în aceste condiţii, visul olimpic al starului Kylian Mbappe, viitorul recrut al lui Real Madrid, pare să se spulbere, notează agerpres.ro.

„Nu eu decid, ci angajatorul meu, el va avea ultimul cuvânt. Dacă angajatorul meu nu va vrea să particip, nu o voi face”, a precizat Mbappe, căpitanul Les Bleus, în luna noiembrie 2023, în cadrul unei conferinţe de presă a selecţionatei Franţei.

„Am ajuns într-o etapă a vieţii mele în care nu mai vreau să forţez lucrurile. Dacă voi fi lăsat să fac asta, voi merge cu mare plăcere la JO, dar dacă nu se poate, voi înţelege”, declara în luna ianuarie starul francez, în vârstă de 25 de ani, pentru revista GQ în ianuarie anul trecut.

Reclamă

Kylian Mbappe, aflat la final de contract cu Paris Saint-Germain, urmează să participe la EURO 2024 din Germania, între 14 iunie şi 14 iulie, înaintea startului Jocurilor Olimpice de la Paris, pe 26 iulie, competiţie la care fiecare echipă participantă poate alinia doar trei jucători cu vârsta mai mare de 23 de ani.

În lotul echipei Real Madrid se mai află alţi trei fotbalişti francezi, Ferland Mendy, Eduardo Camavinga şi Aurelien Tchouameni.

În urmă cu câteva zile, cotidianul Le Parisien anunţa că antrenorul selecţionatei olimpice a Franţei, fostul atacant Thierry Henry, ar dori ca Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Oilvier Giroud (AC Milan) şi Kylian Mbappe să fie cei trei jucători de peste 23 de ani din lotul echipei sale pentru JO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid

Superstarul naţionalei Franţei le-a transmis madrilenilor dorinţa lui. Iată când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid.

Potrivit presei spaniole, Mbappe le-a spus oficialilor madrileni că doreşte să fie jucătorul lui Real înainte de startul EURO 2024.

„Kylian Mbappe vrea ca Real Madrid să-l prezinte înainte de EURO 2024. Vrea să meargă la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice liniştit, fără ca întâlnirile sale cu ziariştii la conferinţele de presă să se transforme în monologuri despre viitorul său”, a transmis jurnalistul Joaquin Maroto, de la cotidianul as.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și