Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa! Mădălina întoarce toate privirile și pozează fără inhibiții

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 17:14

Reclamă
Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa! Mădălina întoarce toate privirile și pozează fără inhibiții

Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa

Sotia lui Adi Popa / Instagram

Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa. Jucătorul care a revenit la CSA Steaua a dat lovitura și pe plan sentimental, iar partenera acestuia este de o frumusețe răpitoare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa s-a întors în această primăvară la echipa pe care o iubește, antrenată de Daniel Oprița. „Motoreta” se va lupta pentru a obține o poziție bună în playout-ul Ligii secunde.

Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa

După cum Adi Popa a dezvăluit, la finalul partidei cu CS Tunari, acesta a lipsit pentru o perioadă de pe teren pentru a se ocupa de viața personală. Frumoasa sa soție, Mădălina, îi va dărui o fetiță, iar jucătorul este acum copleșit de emoții (VEZI IMAGINI CU SUPERBA MĂDĂLINA ÎN GALERIA FOTO)

„Eu am preferat să nu am echipă după plecare, m-am dedicat familiei, o să am o fetiță. Am aranjat cununia, botezul, nașterea. Am stat acasă să mă dedic 100%.

Sunt copleșit de emoții, mi se pare normal, e ceva uimitor!”, a spus Adi Popa, după meciul cu CS Tunari.

Reclamă

Mădălina postează fotografii de senzație pe rețelele de socializare, iar acest lucru i-a adus un număr de peste 3.000 de urmăritori, doar pe platforma Instagram!

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua. Suporterii echipei militare au luat cu asalt rețelele de socializare, după anunțul conducerii.

„Motoreta” s-a întors în lotul lui Daniel Oprița pentru meciurile din playout-ul Ligii secunde. Steaua a ratat calificarea în playoff, dar conducerea a întărit echipa pentru obținerea unei poziții cât mai bune.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea celor de la CSA Steaua a făcut anunțul cu privire la revenirea lui Adi Popa la echipă pe contul oficial de Facebook.

”’Motoreta’ se întoarce acasă! Veste bună pentru suporterii noștri. Adi Popa a revenit în Ghencea și va juca din nou pentru cea mai galonată echipă de fotbal din România. ‘Motoreta’ a semnat un contract cu Steaua București valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire.

‘Aș vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua București. Voi purta din nou tricoul roș-albastru. Abia aștept să ne vedem pe stadion! Forța Steaua!’ Adi Popa va purta tricoul cu numărul 77”, a fost anunțul militarilor.

După această postare, suporterii clubului din Ghencea s-au orientat rapid către secțiunea de comentarii și i-au transmis o serie de mesaje lui Popa:

„Bine ai revenit! ; Ne-ați mai îndulcit amarul, bine ai revenit, Popică! ; Bravo Adi! Bine ai revenit acasă ; Asta e cea mai bună veste! Mulțumim Steaua București”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de suporteri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris Vezi toate știrile
Citește și