Închide meniul

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua. Mesajele suporterilor din Ghencea după întoarcerea „motoretei”

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 15:33

Reclamă
Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua. Mesajele suporterilor din Ghencea după întoarcerea motoretei”

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua

Facebook CSA Steaua

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua. Suporterii echipei militare au luat cu asalt rețelele de socializare, după anunțul conducerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Motoreta” s-a întors în lotul lui Daniel Oprița pentru meciurile din playout-ul Ligii secunde. Steaua a ratat calificarea în playoff, dar conducerea a întărit echipa pentru obținerea unei poziții cât mai bune.

Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua

Conducerea celor de la CSA Steaua a făcut anunțul cu privire la revenirea lui Adi Popa la echipă pe contul oficial de Facebook.

”’Motoreta’ se întoarce acasă! Veste bună pentru suporterii noștri. Adi Popa a revenit în Ghencea și va juca din nou pentru cea mai galonată echipă de fotbal din România. ‘Motoreta’ a semnat un contract cu Steaua București valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire.

‘Aș vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua București. Voi purta din nou tricoul roș-albastru. Abia aștept să ne vedem pe stadion! Forța Steaua!’ Adi Popa va purta tricoul cu numărul 77”, a fost anunțul militarilor.

Reclamă

După această postare, suporterii clubului din Ghencea s-au orientat rapid către secțiunea de comentarii și i-au transmis o serie de mesaje lui Popa:

„Bine ai revenit! ; Ne-ați mai îndulcit amarul, bine ai revenit, Popică! ; Bravo Adi! Bine ai revenit acasă ; Asta e cea mai bună veste! Mulțumim Steaua București”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de suporteri.

Reacțiile fanilor, după revenirea lui Adi Popa la CSA Steaua / Facebook

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB. Fostul mare atacant al Stelei a vorbit despre victoria obținută de formația din Ghencea în fața lui Gigi Becali, în instanță.

Reclamă 4 / 0/3

Judecătorii de la Curtea de Apel au decis să respingă un apel prin care FCSB cerea ca toate mărcile „Steaua București” să fie atacată. Totuși, decizia nu este una definitivă și poate fi atacată.

Gabi Balint este de părere că Steaua București a fost împărțită din cauza incompetenței unor persoane, de ambele părți ale baricadei. Legenda clubului din Ghencea a dezvăluit că, în opinia sa, suporterii sunt cei mai afectați de această schismă stelistă, care a făcut ca oameni care iubesc aceleași culori să se afle într-o stare conflictuală.

„Vi se pare normal să încerce cineva să ia marca clubului, identitatea clubului? Clubul a transformat o dată, în 1998, societatea. Nu a fost un om care să se ocupe, ei, (n.r. reprezentanții MApN) când au fost să semneze, s-au dat la o parte.

I-au lăsat să facă ce vor. Ce au făcut în sala aia numai ei știu. Și acum încearcă să facă dreptate, e Talpan. (n.r. Gigi Becali) L-a împrumutat cu bani (n.r. clubul), s-a scris că în momentul în care va trece clubul (n.r. la o societate pe acțiuni), i se vor oferi acțiuni.

Dar nu s-a mai făcut nimic, au zis <<e al nostru!>>. Suporterii sunt cei mai nevinovați, nu au nicio vină, trebuie lăsați să fie aproape de echipă. Problema a fost… eu sunt de acord că ambele părți sunt de vină, pentru că nu au știut să se facă niște lucruri clare.

Aici s-a ajuns din cauza incompetenței unora, și de o parte, și de cealaltă. Suporterii țin cu aceeași echipă, au aceleași culori în suflet, dar se ceartă. (n.r. Ții cu CSA Steaua?) Da. S-a reînființat în 2017, dar e la al treilea sezon în Liga 2”, a spus Gabi Balint, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și