Închide meniul

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt: „Zici că e retrogradată”

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 20:59

Reclamă
Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt: Zici că e retrogradată”

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a avut un verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt. Fostul internațional a vorbit despre echipa din Ștefan cel Mare, după prima etapă din playout.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Hermannstadt și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 3-0. Partida de la Sibiu a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt

Fostul jucător este de părere că jucătorii lui Zeljko Kopic au făcut un meci demn de o echipă retrogradată, în deplasarea de la Sibiu.

Basarab Panduru a menționat faptul că scorul a fost unul corect și că deplasările sunt dificile pentru jucătorii echipei din Ștefan cel Mare.

„Acum, după meciul ăsta zici că e retrogradată. Nu pot să găsesc… Meritul e doar al Hermannstadtului, că mirosea a gol din minut în minut. E corect, aşa trebuia să se întâmplă, că s-a jucat doar la o singură poartă. Poate mai mare putea fi scorul, dar aşa e corect.

Reclamă

La noi, de la o zi la alta se schimbă clasamentul ăsta. Meciurile lui Dinamo în deplasare sunt grele, la Cluj e greu, la Galaţi e greu, speră şi Botoşaniul, dar dacă pierzi şi la Botoşani deja eşti retrogradat direct”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Cu acest joc nu merităm nimic”

Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt. Antrenorul croat al lui Dinamo a punctat după meci că elevii lui nu au câştigat dueluri. Kopic a subliniat şi că dinamoviştii nu au respectat planul de joc.

„Şi-au creat numeroase ocazii şi au meritat cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Câştigăm şi pierdem meciuri împreună. Nu poţi câştiga dacă pierzi dueluri şi dacă nu faci pressing.

Cu acest joc nu merităm nimic, dar am arătat că putem juca şi altfel. Nu merităm mai mult astăzi decât să pierdem.

(n.r: despre retrogradare) Suntem încă aici, avem 8 jocuri. Am arătat până acum că putem juca un fotbal bun.

Nu pot judeca jucătorii fiindcă au jucat prost 45 de minute. Hermannstadt e o echipă bună acasă, a fost mai bună decât noi.

Nu cred într-un accident. Dacă eşti puternic, câştigi dueluri. Nu am reacţionat şi nu ne-am respectat planul.

(n.r. despre absenţa lui Dennis Politic) E important pentru noi. Gnahore a fost important pentru noi în ultimele jocuri. Trebuie să acceptăm că nu putem avea toţi jucătorii la fiecare meci”, a declarat Zeljko Kopic pentru digisport.ro după Hermannstadt – Dinamo 3-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
Vezi toate știrile
Citește și