Închide meniul

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt: „Zici că e retrogradată”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 20:59

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt: Zici că e retrogradată”

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a avut un verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt. Fostul internațional a vorbit despre echipa din Ștefan cel Mare, după prima etapă din playout.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Hermannstadt și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 3-0. Partida de la Sibiu a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt

Fostul jucător este de părere că jucătorii lui Zeljko Kopic au făcut un meci demn de o echipă retrogradată, în deplasarea de la Sibiu.

Basarab Panduru a menționat faptul că scorul a fost unul corect și că deplasările sunt dificile pentru jucătorii echipei din Ștefan cel Mare.

„Acum, după meciul ăsta zici că e retrogradată. Nu pot să găsesc… Meritul e doar al Hermannstadtului, că mirosea a gol din minut în minut. E corect, aşa trebuia să se întâmplă, că s-a jucat doar la o singură poartă. Poate mai mare putea fi scorul, dar aşa e corect.

Reclamă

La noi, de la o zi la alta se schimbă clasamentul ăsta. Meciurile lui Dinamo în deplasare sunt grele, la Cluj e greu, la Galaţi e greu, speră şi Botoşaniul, dar dacă pierzi şi la Botoşani deja eşti retrogradat direct”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Cu acest joc nu merităm nimic”

Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt. Antrenorul croat al lui Dinamo a punctat după meci că elevii lui nu au câştigat dueluri. Kopic a subliniat şi că dinamoviştii nu au respectat planul de joc.

„Şi-au creat numeroase ocazii şi au meritat cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Câştigăm şi pierdem meciuri împreună. Nu poţi câştiga dacă pierzi dueluri şi dacă nu faci pressing.

Cu acest joc nu merităm nimic, dar am arătat că putem juca şi altfel. Nu merităm mai mult astăzi decât să pierdem.

(n.r: despre retrogradare) Suntem încă aici, avem 8 jocuri. Am arătat până acum că putem juca un fotbal bun.

Nu pot judeca jucătorii fiindcă au jucat prost 45 de minute. Hermannstadt e o echipă bună acasă, a fost mai bună decât noi.

Nu cred într-un accident. Dacă eşti puternic, câştigi dueluri. Nu am reacţionat şi nu ne-am respectat planul.

(n.r. despre absenţa lui Dennis Politic) E important pentru noi. Gnahore a fost important pentru noi în ultimele jocuri. Trebuie să acceptăm că nu putem avea toţi jucătorii la fiecare meci”, a declarat Zeljko Kopic pentru digisport.ro după Hermannstadt – Dinamo 3-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și