Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 8:29

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză

Captură Antena Sport

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză. Fundaşul roş-albaştrilor a fost schimbat la pauză cu Baba Alhassan, iar locul său în centrul apărării a fost luat de Lixandru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e de părere că din cauza Ramadanului pe care îl ţine, Dawa nu mai are forţă şi de aceea a făcut multe greşeli în partida cu Sepsi. Becali a recunoscut că nu a vrut să rişte deloc şi de aceea l-a înlocuit cu Baba Alhassan.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză

Dawa făcea greșeală după greșeală, trebuia schimbat. Acum e cu Ramadanul. Probabil nu are putere, forță. Probabil ține un Ramadan mai sever. Nu știu eu. Cum să dai asemenea pase la adversar?

Atunci am zis, poate este stresat pentru greșelile făcute și va face altele. Aveam meciul în mână, 2-1, și am zis hai să-l scoatem. El e jucător bun, de asta l-am păstrat.

Dar dacă el începe să aibă impresia că poate juca pe mijloc, atunci la revedere. El nu are voie să paseze stânga-dreapta. Dacă pasează în față, pasează la adversar”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat. Patronul FCSB-ului a spus cum ar putea arăta clasamentul în play-off. Becali o consideră pe CFR principala contracandidată a FCSB-ului la titlu. Cu toate acestea, el a transmis că nu se mai teme de nimeni.

(n.r: Care este principala adversară la titlu?) Principala adversară la titlu acum, eu cred, nu vreau să jignesc pe nimeni, nici să subestimez. Gândirea mea… Cea mai valoroasă echipă cred că e CFR. După aia, Craiova, Rapid, în ordinea asta.

De CFR nu mă mai tem. M-am bucurat că a câştigat Craiova pentru că CFR e echipă mai solidă, aşa cred eu. Nu voiam egal, voiam să bată Craiova”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și