Închide meniul

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat: „Cred eu că e mai solidă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 martie 2024, 0:06

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat: „Cred eu că e mai solidă

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat. Patronul FCSB-ului a spus cum ar putea arăta clasamentul în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali o consideră pe CFR principala contracandidată a FCSB-ului la titlu. Cu toate acestea, el a transmis că nu se mai teme de nimeni.

Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat: „Cred eu că e mai solidă”

Gigi Becali crede că echipa lui va fi prima la finalul campionatului. Becali a făcut o nouă „aroganţă” la adresa Rapidului, considerând-o cea mai puţin periculoasă dintre CFR, Universitatea Craiova şi Rapid.

(n.r: Care este principala adversară la titlu?) Principala adversară la titlu acum, eu cred, nu vreau să jignesc pe nimeni, nici să subestimez. Gândirea mea… Cea mai valoroasă echipă cred că e CFR. După aia, Craiova, Rapid, în ordinea asta.

De CFR nu mă mai tem. M-am bucurat că a câştigat Craiova pentru că CFR e echipă mai solidă, aşa cred eu. Nu voiam egal, voiam să bată Craiova”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, „aroganţă” şi pentru Mihai Rotaru: „De aia e pe locul 2”

Chiar dacă a spus anterior că nu va mai comenta, Gigi Becali şi-a permis o „aroganţă” şi faţă de Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova.

Să fac o aroganţă, că mai e până la 12 noaptea. Vă dați seama că am început play-off-ul cu 9 puncte avans, iar acum avem 7 puncte? Să îl împarți pe 9 la 2 și să îți iasă 7?! Ce anomalie!

Să fac încă o aroganţă, e pe locul 2, dacă îl are pe Maldonado (râde)”, a spus Becali pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat în ce proporţie e campion, Gigi Becali a refuzat să răspundă. „Nu mai vreau să vorbesc. Mă smeresc, bag capul în pământ şi mă smeresc”, a spus Becali.

Elias Charalambous, mesaj direct după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu am realizat nimic! Trebuie să rămânem umili”

Elias Charalambous a avut un mesaj direct după FCSB – Sepsi 2-1. Tehnicianul roș-albaștrilor nu s-a ferit de cuvinte și a spus că echipa sa nu a realizat încă nimic, chiar dacă este la 7 puncte de locul 2.

Duelul dintre FCSB și Sepsi a contat pentru prima etapă din playoff-ul Ligii 1. Partida de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„A fost important să începem playoff-ul cu o victorie. Sunt doar 3 puncte în plus, trebuie să rămânem umili. Nu am realizat nimic, trebuie să continum să muncim. De săptămâna viitoare trebuie să începem din nou să muncim.

După meciul cu Rapid a trebuit să avem o reacție, să câștigăm următorul meci. Asta am vrut astăzi, să obținem cele 3 puncte.

Chiar dacă am câștigat, nu s-a întâmplat nimic. Trebuie să rămânem umili și să continuăm.

Adversarii nu au avut ocazii, au atacat doar când am făcut noi greșeli. Am decis să facem anumite schimbări, ok, dar important este că am câștigat meciul!

Reclamă

„Coman este un jucător foarte important”

Coman este un jucător foarte important pentru noi. Dacă un jucător ia mingea în careul lui și o ține la picior înseamnă că are încredere. Greșelile sunt o parte din meci, dar datorită golului său am reușit să câștigăm.

Pentru mine este bine să avem 7 puncte peste adversari, dar sincer să fiu nu înseamnă prea mult. Mai avem 9 finale de jucat, trebuie să tratăm aceste meciuri ca pe niște finale.

Toate echipele ne pot pune probleme. Craiova a urcat acum pe 2. Orice se poate schimba în fiecare spătămână.

Vreau să le mulțumesc fanilor! Le-am cerut să fie alături de echipă. Am spus că avem nevoie mai mult ca oricând de ei la meciul de astăzi.”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și