Închide meniul

Octavian Popescu, făcut praf după FCSB – Sepsi 2-1: „Ai înţeles ceva, de fapt? N-ai înţeles nimic”

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2024, 9:59

Reclamă
Octavian Popescu, făcut praf după FCSB – Sepsi 2-1: „Ai înţeles ceva, de fapt? N-ai înţeles nimic

Octavian Popescu, distrus de Basarab Panduru după ce a ajuns rezervă la FCSB

Octavian Popescu, în timpul unui meci - Hepta

Octavian Popescu a fost din nou criticat de Basarab Panduru după FCSB – Sepsi 2-1, încă un meci în care jucătorul liderului nu a contat, de această dată el jucând 85 de minute pe poziţia de 9 fals.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu are 3 goluri şi 3 assist-uri în 30 de meciuri adunate în toate competiţiile sezonului. Cifrele slabe l-au făcut să rateze convocările la naţionalele României şi României U21.

Octavian Popescu, făcut praf după FCSB – Sepsi 2-1: „Ai înţeles ceva, de fapt? N-ai înţeles nimic”

„Pe Octavian Popescu îl câştigă de ceva timp sau îl pierde de ceva timp? Sau îl pierde de acum vreo doi ani de zile? Cum? Din play-off-ul ăla, când noi spuneam că ceva nu este în regulă.

Când ajungi, în momentul ăsta, să nu fii nici la lotul de U21 ar trebui să-ţi pui un semn de întrebare? Păi, da. Dar dacă spui: `Du-te, bă, că nu mă cheamă că are ăla ceva cu mine`. Ai înţeles ceva, de fapt? N-ai înţeles nimic, nu? Ar trebui să-ţi pui o întrebare, după părerea mea, că ceva nu e în regulă.

Cum ajungi din ce-ai fost în al doilea an, parcă, când a dat alea 10 goluri, să n-ajungi nici la U21. Tu, care păreai că te opreşti la naţionala mare”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu

Bănel Nicoliţă i-a dat un sfat lui Octavian Popescu. Fostul internaţional a declarat că mijlocaşul FCSB-ului se poate inspira de la Florinel Coman, cel care în sezonul trecut a traversat o perioadă modestă, în care era rezervă. Nicoliţă a transmis că într-un singur sezon, Coman a devenit cel mai bun jucător din Liga 1.

„Are cel mai bun exemplu în vestiar, prin aceeaşi perioadă, prin aceleaşi probleme, a trecut şi Coman. Ce a făcut el să ajungă numărul unu, când toată lumea îl dădea la Farul, s-a schimbat într-un an de zile, nu mai e Coman cel slab, a devenit cel mai bun din România.

Are exemplul cel mai bun în curte. Ce face Coman, merge la sală, munceşte…are cel mai bun exemplu”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Reclamă 4 / 0/3

„Pariul meu, la începutul campionatului…Mitriţă şi Coman, mă gândeam că vor juca foarte bine, dar am mers pe Coman. E cel mai bun jucător din România, a demonstrat, dar l-a blocat foarte bine Rapid, şi pe el şi pe Olaru. Atunci echipa a suferit foarte mult. Dar sunt mulţi jucători buni, Băluţă, Tavi, sperăm să facă diferenţa”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și