Închide meniul

Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu: „Are cel mai bun exemplu în vestiar!” Ce a spus despre „perla” lui Gigi Becali

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 21:48

Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu: „Are cel mai bun exemplu în vestiar! Ce a spus despre „perla lui Gigi Becali

Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Bănel Nicoliţă i-a dat un sfat lui Octavian Popescu. Fostul internaţional a declarat că mijlocaşul FCSB-ului se poate inspira de la Florinel Coman, cel care în sezonul trecut a traversat o perioadă modestă, în care era rezervă. Nicoliţă a transmis că într-un singur sezon, Coman a devenit cel mai bun jucător din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost făcut praf de Gigi Becali, după derby-ul cu Rapid. Patronul de la FCSB a transmis că mijlocaşul de 21 de ani va fi înlocuit în primul 11 de un puşti din academie.

Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu

Bănel Nicoliţă a declarat că Octavian Popescu are cel mai bun exemplu în vestiar şi ar trebui să-l ia drept model pe coechipierul său, Florinel Coman. Fostul internaţional a declarat că „Mbappe” a reuşit să depăşească perioada dificilă prin care a trecut şi a devenit cel mai bun jucător din Liga 1.

„Are cel mai bun exemplu în vestiar, prin aceeaşi perioadă, prin aceleaşi probleme, a trecut şi Coman. Ce a făcut el să ajungă numărul unu, când toată lumea îl dădea la Farul, s-a schimbat într-un an de zile, nu mai e Coman cel slab, a devenit cel mai bun din România. Are exemplul cel mai bun în curte. Ce face Coman, merge la sală, munceşte…are cel mai bun exemplu”, a declarat Bănel Nicoliţă.

De asemenea, Bănel Nicoliţă a transmis că la începutul sezonului, era convins că Florinel Coman va fi cel mai bun jucător din Liga 1, având de ales între el şi Alexandru Mitriţă.

Reclamă

„Pariul meu, la începutul campionatului…Mitriţă şi Coman, mă gândeam că vor juca foarte bine, dar am mers pe Coman. E cel mai bun jucător din România, a demonstrat, dar l-a blocat foarte bine Rapid, şi pe el şi pe Olaru. Atunci echipa a suferit foarte mult. Dar sunt mulţi jucători buni, Băluţă, Tavi, sperăm să facă diferenţa”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Sabin Ilie, atac „cu talpa” la Darius Olaru şi Octavian Popescu

Sabin Ilie a lansat un atac „cu talpa” la Darius Olaru şi Octavian Popescu. Cu două titluri câştigate în tricoul Stelei, fostul atacant a răbufnit la adresa jucătorilor de la FCSB.

„(În Octavian Popescu mai ai încredere?) Domne, nu sunt oameni la FCSB care să-i spună: ”Băi, băiatule, nu faci bine ce faci!”. De trei ani a rămas un copil. A trăit un sezon din talent, apoi de doi ani nu mai driblează pe nimeni. Îmi zic oameni din Spania care l-au urmărit că n-are nicio șansă să joace acolo. S-au uitat la picioare și le-a fost de ajuns. În fotbalul de azi nu poți face diferența dacă n-ai forță. Și un jucător român, dacă-l atingi puțin cu degetul, cade imediat după un sprint de cinci metri.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman este singurul care se apropie de ceea ce trebuie. Poți încasa pe el vreo opt-nouă milioane de euro în Europa, poate 14-15 milioane prin China sau Arabia Saudită. Dar de ce ai alege campionate unde mergi la sfârșit de carieră, să te aranjezi financiar? Coman prinde însă trei-patru partide bune, apoi scade randamentul sau se accidentează. Nu e obișnuit să țină ștacheta sus pe termen lung. Nu mă interesează cum joacă cu Voluntari. Vreau să-l văd la națională, unde a cam șchiopătat la nivel mare. La fel cu Olaru: n-am văzut în viața mea așa ceva!

Îi spun eu dacă nu-i semnalează nimeni din anturaj: când îl atinge cineva, se tăvălește de șase ori în stânga, de alte șase ori în dreapta, se ține de picior, dar, după o secundă, reintră imediat nevătămat. Vezi așa ceva prin Anglia? Ălora le e și rușine să cadă dacă nu e ceva cu adevărat serios. La noi sunt toți titirez! De-aia îi și pun pe arbitri în situații sensibile„, a declarat Sabin Ilie pentru sportpesurse.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și