Închide meniul

Octavian Popescu, făcut praf după FCSB – Sepsi 2-1: „Ai înţeles ceva, de fapt? N-ai înţeles nimic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2024, 9:59

Octavian Popescu, făcut praf după FCSB – Sepsi 2-1: „Ai înţeles ceva, de fapt? N-ai înţeles nimic

Octavian Popescu, distrus de Basarab Panduru după ce a ajuns rezervă la FCSB

Octavian Popescu, în timpul unui meci - Hepta

Octavian Popescu a fost din nou criticat de Basarab Panduru după FCSB – Sepsi 2-1, încă un meci în care jucătorul liderului nu a contat, de această dată el jucând 85 de minute pe poziţia de 9 fals.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu are 3 goluri şi 3 assist-uri în 30 de meciuri adunate în toate competiţiile sezonului. Cifrele slabe l-au făcut să rateze convocările la naţionalele României şi României U21.

Octavian Popescu, făcut praf după FCSB – Sepsi 2-1: „Ai înţeles ceva, de fapt? N-ai înţeles nimic”

„Pe Octavian Popescu îl câştigă de ceva timp sau îl pierde de ceva timp? Sau îl pierde de acum vreo doi ani de zile? Cum? Din play-off-ul ăla, când noi spuneam că ceva nu este în regulă.

Când ajungi, în momentul ăsta, să nu fii nici la lotul de U21 ar trebui să-ţi pui un semn de întrebare? Păi, da. Dar dacă spui: `Du-te, bă, că nu mă cheamă că are ăla ceva cu mine`. Ai înţeles ceva, de fapt? N-ai înţeles nimic, nu? Ar trebui să-ţi pui o întrebare, după părerea mea, că ceva nu e în regulă.

Cum ajungi din ce-ai fost în al doilea an, parcă, când a dat alea 10 goluri, să n-ajungi nici la U21. Tu, care păreai că te opreşti la naţionala mare”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu

Bănel Nicoliţă i-a dat un sfat lui Octavian Popescu. Fostul internaţional a declarat că mijlocaşul FCSB-ului se poate inspira de la Florinel Coman, cel care în sezonul trecut a traversat o perioadă modestă, în care era rezervă. Nicoliţă a transmis că într-un singur sezon, Coman a devenit cel mai bun jucător din Liga 1.

„Are cel mai bun exemplu în vestiar, prin aceeaşi perioadă, prin aceleaşi probleme, a trecut şi Coman. Ce a făcut el să ajungă numărul unu, când toată lumea îl dădea la Farul, s-a schimbat într-un an de zile, nu mai e Coman cel slab, a devenit cel mai bun din România.

Are exemplul cel mai bun în curte. Ce face Coman, merge la sală, munceşte…are cel mai bun exemplu”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Reclamă 4 / 0/3

„Pariul meu, la începutul campionatului…Mitriţă şi Coman, mă gândeam că vor juca foarte bine, dar am mers pe Coman. E cel mai bun jucător din România, a demonstrat, dar l-a blocat foarte bine Rapid, şi pe el şi pe Olaru. Atunci echipa a suferit foarte mult. Dar sunt mulţi jucători buni, Băluţă, Tavi, sperăm să facă diferenţa”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și