Închide meniul

„Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 17:53

Reclamă
„Poate destabiliza clasamentul WTA! Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top

Americanii, convinşi să Simona Halep poate revenit în top

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Americanii sunt convinşi de faptul că Simona Halep poate reveni în top. Românca se pregăteşte de primul turneu, după o pauză de un an şi jumătate. „Simo” se va duela cu Paula Badosa, în primul tur de la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit un wild card din partea organizatorilor de la Miami. La competiţia din Florida, românca are a cincea şansă la câştigarea turneului.

Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top

Jurnaliştii americani au analizat revenirea Simonei Halep. Aceştia susţin că românca poate destabiliza clasamentul WTA şi poate reprezenta o „ameninţare” pentru jucătoarele de top, mai ales în sezonul de zgură, sezon preferat de fostul lider WTA.

De asemenea, americanii au mai subliniat că Simona Halep va încerca să redevină „actriţă principală” în circuit, şi nu îşi va dori să fie în plan secund, mai ales după scandalul de dopaj în care a fost implicată.

„Revenirea Simonei Halep deschide noi scenarii pentru toate vedetele circuitului WTA care au concurat în ultimele luni fără a o avea rivală pe româncă.

Reclamă

Halep va fi o variabilă care ar putea destabiliza ierarhia WTA, subminând toate jucătoarele de top care aspiră să câștige turnee.

Simona are un spirit de luptăoare; se va întoarce pe teren pentru a câștiga și nu doar pentru a juca rolul de actriță secundară. Românca va încerca să-și recapete rolul de actriță principală, care i-a fost negat în ultimul an și jumătate.

În Miami, având în vedere și tabloul foarte complicat, îi va fi dificil să aspire imediat la obiectivul maxim, ținând cont că nu a jucat un meci oficial din august 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Dar deja în sezonul de zgură, dacă va recupera strălucirea fizică, va putea să provoace împărăția Igăi Swiatek la Roland Garros, dar și statutul Sabalenkăi, al Rybakinei și al americancei Gauff”, au transmis jurnaliştii americani de la tennisworldusa.org.

Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa

Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa, nu a întârziat să apară. Aceştia o consideră pe românca favorită certă în confruntarea din primul tur de la Miami. De asemenea, s-a menţionat faptul că „Simo” poate profita de problemele medicale cu care s-a confruntat iberica, în ultima perioadă.

„Deşi nu a avut voie să participe în circuitul WTA în ultimele 18 luni, Halep s-a antrenat constant. Chiar şi aşa, nimic nu se compară cu meciurile oficiale, astfel că turneul de la Miami va fi un adevărat test pentru Simona, care va înţelege la ce nivel se află.

Halep are, aşadar, mai multe avantaje clare în startul partidei, dar Badosa speră ca adversara să îi permită să intre în meci. Cu cât partida se va prelungi, probabil că şansele Paulei vor creşte, fiind de aşteptat ca Simona să fie puţin „ruginită”.

Chiar şi aşa, sportiva din România pare să fie într-o formă fizică mai bună decât adversara, care nu a jucat vreun meci în ultima lună, de la abandonul de la Dubai. Simona Halep a lipsit mult din circuit dar nu şi-a pierdut instinctul de prădătoare şi va profita la maximum de fiecare şansă care va veni. Anticipăm că Halep va câştiga partida în minimum de seturi”, au notat cei de la sportskeeda.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris Vezi toate știrile
Citește și