Închide meniul

Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa! Cine este favorită în primul tur de la Miami

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 14:27

Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa! Cine este favorită în primul tur de la Miami

Verdictul americanilor, înainte de Simona Halep - Paula Badosa

Simona Halep şi Paula Badosa, la finalul unui meci/ Profimedia

Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa, nu a întârziat să apară. Aceştia o consideră pe românca favorită certă în confruntarea din primul tur de la Miami. De asemenea, s-a menţionat faptul că „Simo” poate profita de problemele medicale cu care s-a confruntat iberica, în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se va duela cu Paula Badosa, în primul tur de la Miami. Pentru „Simo”, este primul meci după o pauză de un an şi jumătate, pauză cauzată de scandalul de dopaj în care a fost implicată.

Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa

Partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost analizată de specialişti şi s-au tras conluziile. Aceştia sunt de părere că românca se poate impune în minimum de seturi, deorece iberica nu este într-o formă fizică bună, înaintea turneului de la Miami.

De asemenea, s-a mai menţionat faptul că Halep este într-o formă fizică bună, deşi nu a mai jucat un meci oficial de un an şi jumătate. Specialiştii mai amintesc şi de faptul că românca a câştigat precedentele două partide cu Paula Badosa, partide în care a cedat doar şapte game-uri.

„Deşi nu a avut voie să participe în circuitul WTA în ultimele 18 luni, Halep s-a antrenat constant. Chiar şi aşa, nimic nu se compară cu meciurile oficiale, astfel că turneul de la Miami va fi un adevărat test pentru Simona, care va înţelege la ce nivel se află.

Reclamă

Având în vedere problemele legate de accidentări avute de Badosa, sportiva din România nu putea avea parte de o adversară mult mai bună în primul tur din Florida. Ea a câştigat ambele întâlniri contra ibericei, cedând doar 7 gameuri în cele 4 seturi directe jucate.

Halep are, aşadar, mai multe avantaje clare în startul partidei, dar Badosa speră ca adversara să îi permită să intre în meci. Cu cât partida se va prelungi, probabil că şansele Paulei vor creşte, fiind de aşteptat ca Simona să fie puţin „ruginită”.

Chiar şi aşa, sportiva din România pare să fie într-o formă fizică mai bună decât adversara, care nu a jucat vreun meci în ultima lună, de la abandonul de la Dubai. Simona Halep a lipsit mult din circuit dar nu şi-a pierdut instinctul de prădătoare şi va profita la maximum de fiecare şansă care va veni.

Reclamă 4 / 0/3

Anticipăm că Halep va câştiga partida în minimum de seturi”, au notat cei de la sportskeeda.com.

Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep, imediat după revenirea în circuit

Darren Cahill i-a acordat un ajutor uriaş fostei sale eleve, Simona Halep, alături de care a fost şi în cea mai neagră perioadă a carierei, după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Directorul competiţiei de la Miami a fost cel care a dezvăluit dialogul avut cu Darren Cahill, cel care a condus-o pe Simo spre primul titlu de Grand Slam al carierei. Australianul a oferit garanţii pentru starea fizică a sportivei noastre.

„Am avut un sentiment că trebuie să fim pregătiți în caz că ea cere un wildcard. Am avut multe discuții despre wildcard-uri și, spre norocul nostru, am ‘salvat’ un wildcard pe tabloul principal feminin, pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă.

Nu vrei să trimiți pe teren pe cineva care nu s-a pregătit. Ar fi în detrimentul lor, nu vrem ca ei să iasă pe teren și să fie ‘uciși’. (n.r. – după discuția cu Darren Cahill) Am ajuns la concluzia că o vom primi cu brațele deschise”, a spus James Blake, citat de tennis.com.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și