Închide meniul

Decizia luată de Aryna Sabalenka, la doar câteva ore după moartea iubitului său de 42 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2024, 18:37

Reclamă
Decizia luată de Aryna Sabalenka, la doar câteva ore după moartea iubitului său de 42 de ani

Decizia luată de Aryna Sabalenka, la doar câteva ore după moartea iubitului său de 42 de ani

Profimedia

Decizia luată de Aryna Sabalenka, la doar câteva ore după moartea iubitului său de 42 de ani. Astfel, numărul 2 WTA a decis să joace la turneul de la Miami, dar nu va participa la nicio conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aryna Sabalenka a luat decizia de a juca la turneul de la Miami. În turul al doilea, Sabalenka ar urma să o întâlnească pe învingătoarea dintre Simona Halep şi Paula Badosa. Pentru Halep, partida cu Badosa este prima după un an şi jumătate. Halep a fost suspendată pentru dopaj.

Decizia luată de Aryna Sabalenka, la doar câteva ore după moartea iubitului său de 42 de ani

Conform poliţiei americane, Konstantin Koltsov, în vârstă de 42 de ani, s-ar fi sinucis. Chiar dacă trece printr-o dramă fără margini, Sabalenka a decis să nu se retragă de la turneul de la Miami. Astfel, aceasta va juca, dar nu va participa la nicio întâlnire cu presa, scrie tennisnews.com.br.

„Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani!

Pe reţelele sociale au apărut numeroase mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit la numai 42 de ani.

Konstantin Koltsov a încetat din viaţă în cursul zilei de luni. Echipa de hochei pe care acesta o antrena a confirmat decesul acestuia. Cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka nu a fost încă dezvăluită.

Reclamă

Pe reţeaua X, fostul Twitter, fanii i-au transmis condoleanţe Arynei Sabalenka. Ei au remarcat ce lovitură a primit acum dubla campioană de la Australian Open, la doar 5 ani după ce îşi pierdea tatăl în circumstanţe similare.

Mă doare inima pentru Aryna. Fiind o persoană care și-a pierdut un părinte și, ulterior, pe cineva drag mie, la doi ani distanță, este un lucru îngrozitor peste care să treci”, a scris cineva.

Condoleanţe pentru Sabalenka! Nu merita deloc asta! Tatăl ei şi acum prietenul ei, e teribil pentru ea”, a fost un alt mesaj postat de un utilizator.

Reclamă 4 / 0/3

E îngrozitor! Este o persoană minunată, nici nu-mi pot imagina prin cât de multă durere trece”, „Îi trimit toată dragostea mea Arynei”, „Este o persoană atât de dulce și nu merita să treacă prin atât de multă durere la o vârstă atât de fragedă. O veste sfâșietoare pentru familia Arynei și cea a lui Konstantin. Sper să se odihnească în pace”, „Îmi pare rău atât de rău pentru tine, Aryna. Eşti o persoană minunată. Te-am văzut anul trecut în Miami. Dumnezeu să te binecuvânteze, dragă”, au fost alte mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și