Închide meniul

„Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 martie 2024, 11:03

„Nu merita asta Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani!

Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit

Aryna Sabalenka şi iubitul ei, care a decedat / colaj Instagram, Profimedia Images

Pe reţelele sociale au apărut numeroase mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit la numai 42 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Konstantin Koltsov a încetat din viaţă în cursul zilei de luni. Echipa de hochei pe care acesta o antrena a confirmat decesul acestuia. Cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka nu a fost încă dezvăluită.

„Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani!

Pe reţeaua X, fostul Twitter, fanii i-au transmis condoleanţe Arynei Sabalenka. Ei au remarcat ce lovitură a primit acum dubla campioană de la Australian Open, la doar 5 ani după ce îşi pierdea tatăl în circumstanţe similare.

Mă doare inima pentru Aryna. Fiind o persoană care și-a pierdut un părinte și, ulterior, pe cineva drag mie, la doi ani distanță, este un lucru îngrozitor peste care să treci”, a scris cineva.

Condoleanţe pentru Sabalenka! Nu merita deloc asta! Tatăl ei şi acum prietenul ei, e teribil pentru ea”, a fost un alt mesaj postat de un utilizator.

Reclamă

E îngrozitor! Este o persoană minunată, nici nu-mi pot imagina prin cât de multă durere trece”, „Îi trimit toată dragostea mea Arynei”, „Este o persoană atât de dulce și nu merita să treacă prin atât de multă durere la o vârstă atât de fragedă. O veste sfâșietoare pentru familia Arynei și cea a lui Konstantin. Sper să se odihnească în pace”, „Îmi pare rău atât de rău pentru tine, Aryna. Eşti o persoană minunată. Te-am văzut anul trecut în Miami. Dumnezeu să te binecuvânteze, dragă”, au fost alte mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka.

Suferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare!

Suferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Iubitul dublei campioane de la Australian Open a încetat din viaţă în cursul zilei de luni, la Miami.

El se afla acolo alături de Aryna Sabalenka, ce se pregătea să intre în competiţie la Miami.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 17 aprilie, iubitul Arynei Sabalenka ar fi împlinit 43 de ani. 43 de ani a fost vârsta la care a încetat din viaţă şi tatăl Arynei Sabalenka, şi el fost jucător de hochei. Şi moartea tatălui Arynei Sabalenka, din 2019, a survenit pe neaşteptate, producându-i un şoc sportivei.

„Am simțit că trebuie să continui să fac ceea ce fac”

Mi-am pierdut tatăl în urmă cu 4 ani. Aveam amândoi un vis: ca înainte de a împlini eu 25 de ani să câştig câteva Grand Slam-uri.

Ei bine, desigur, a fost un moment în care chiar nu am crezut că voi câștiga într-o zi, mai ales acele perioade în care am executat greșeli duble și nu mi-am putut repara serviciul. Au fost o mulțime de suișuri și coborâșuri. Dar, ştiţi, pur și simplu nu am putut renunţa.

Am simțit că trebuie să continui să fac ceea ce fac. Trebuie doar să continui să lupt pentru visul meu și să mă asigur că, dacă reuşesc ceva, vreau să cred că tatăl meu mă urmărește și este foarte mândru de mine. Așa că nu m-am putut opri pentru familia mea. Bineînțeles că există un moment în care te gândeşti că poate nu vei reuşi niciodată. Dar trebuie doar să muncești din greu și să încerci. Vei vedea la sfârșit dacă a fost să fie pentru tine sau nu”, declara Aryna Sabalenka, într-un interviu după un meci, potrivit The Tennis Letter.

Cine era Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka

Konstantin Koltsov, care a murit la doar 42 de ani, era antrenorul echipei de hochei Salavat Yulaev. Koltsov a fost jucător de hochei înainte de a deveni antrenor.

La un moment dat, a fost căpitanul echipei naţionale a Belarusului. Alături de Belarus, a participat la Jocurile Olimpice din 2002 şi 2010.

Clubul Salavat Yulaev a confirmat marţi decesul lui Konstantin Koltsov.

Reclamă

Cu profundă durere vă informăm că antrenorul lui Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a încetat din viață”, a transmis clubul de hochei Salavat Yulaev, într-un comunicat.

A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin Evgenievici şi-a scris numele pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Să se odihnească în pace”, a mai transmis Salavat Yulaev.

Konstantin Koltsov şi Aryna Sabalenka erau împreună din 2021

Koltsov a jucat hochei până în 2016, atunci când s-a retras de la Dinamo Minsk. Aryna şi Konstantin formau un cuplu din 2021, atunci când Aryna posta primele imagini cu cei doi.

Koltsov lasă în urmă şi trei copii, pe care îi avea dintr-o relaţie anterioară, Daniel, Alexander şi Stefan. „Probabil că voi fi o mamă vitregă bună”, spunea Aryna, în decembrie 2022. Konstantin s-a despărţit de fosta soţie, Yulia, în 2020.

Aryna Sabalenka se va retrage, cel mai probabil, de la turneul de la Miami, acolo unde, în acest moment, e programată să evolueze în turul 2, cu învingătoarea dintre Simona Halep şi Paula Badosa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și