Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: „Chiar mai mult decât acum doi ani”

Alex Masgras Publicat: 20 martie 2024, 17:21

Reclamă
Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: „Chiar mai mult decât acum doi ani

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: "Chiar mai mult decât acum doi ani"

Simona Halep, în timpul meciului de la Miami Open cu Paula Badosa / Profimedia

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA. Fostul număr 1 mondial s-a întors după un an şi jumătate pe teren, în primul tur de la Miami Open, cu Paula Badosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă jucătoarea din Spania s-a impus cu 1-6, 6-4, 6-3, după o oră şi 58 de minute, prestaţia din Floria a Simonei Halep îi dă mare încredere, mai ales că a arătat bine după o pauză atât de lungă.

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: „Chiar mai mult decât acum doi ani”

După meciul cu Paula Badosa, Simona Halep a dezvăluit cât de mult s-a schimbat tenisul feminin. Fostul număr 1 WTA a declarat că a urmărit puţine meciuri în ultima perioadă, dar încă de atunci a avut sentimentul că se pune din ce în ce mai mult accentul pe forţă:

„Nu am urmărit mult, dar am văzut câteva meciuri și am avut sentimentul că tenisul este foarte puternic, mai bazat pe forță. Chiar mai mult decât acum doi ani. Și eram puțin îngrijorată de cum o să mă descurc. Dar nu a fost atât de rău.

Cel puțin în primul meci, vom vedea în viitor. Dar da, tenisul este bazat pe forță acum și multe fete joacă foarte bine. Așa că vom vedea cum va fi”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă.

Reclamă

Simona Halep va reveni în clasamentul WTA după meciul de la Miami Open cu Paula Badosa. Pentru faptul că s-a aflat pe tabloul principal al turneului, Simona Halep va primi 10 puncte WTA și un cec în valoare de 23.250 de dolari.

Pentru Simona Halep urmează acum sezonul de zgură, suprafața sa preferată, dar și meciul cu Ucraina, din barajul de calificare la turneul final Billie Jean King Cup. Dubla câștigătoare de Grand Slam a fost convocată pentru această partidă de căpitanul-nejucător al României, Horia Tecău. Lotul este completat de Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae.

Din cauza războiului din Ucraina, partida din Billie Jean King Cup va avea loc tot în Florida, la Omni Amelia Island Resort, pe zgură.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj

Simona Halep a venit cu un sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj de ITIA. Simo a scăpat de pedeapsa de 4 ani şi a revenit deja în circuit, fiind învinsă de Paula Badosa, în primul tur de la Miami.

Halep a vorbit deschis despre perioada în care a fost suspendată şi le-a dat şi un sfat preţios colegelor din circuit: să aibă grijă ce consumă.

„Mereu am susţinut un sport curat, am spus-o clar şi tare, trebuie să fie atenţi la tot ce mănâncă, ce fac, uneori se poate întâmpla ceva neaşteptat, este un stres, dar trebuie să credem că ceea ce mi s-a întâmplat mie nu li se va întâmpla şi lor.

A fost teribil pentru mine, a fost stresant din punct de vedere psihic, sfatul meu este să verifice tot ce iau şi să fie atenţi la orice, este greu să dau un sfat, nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu.

Păriniţii mei mi-au spus că adevărul învinge întotdeauna şi mereu am crezut asta. Am ştiut că sunt curată, că nu am făcut nimic rău şi am crezut că este imposibil să fiu suspendată patru ani pentru ceva ce nu am făcut. Momentul cel mai greu a fost când am auzit că am fost suspendată patru ani pentru ceva ce nu am făcut, a fost greu de gestionat, decizia m-a distrus puţin”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și