Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: „Chiar mai mult decât acum doi ani”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 martie 2024, 17:21

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: „Chiar mai mult decât acum doi ani

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: "Chiar mai mult decât acum doi ani"

Simona Halep, în timpul meciului de la Miami Open cu Paula Badosa / Profimedia

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA. Fostul număr 1 mondial s-a întors după un an şi jumătate pe teren, în primul tur de la Miami Open, cu Paula Badosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă jucătoarea din Spania s-a impus cu 1-6, 6-4, 6-3, după o oră şi 58 de minute, prestaţia din Floria a Simonei Halep îi dă mare încredere, mai ales că a arătat bine după o pauză atât de lungă.

Simona Halep a dezvăluit marea schimbare din tenis, după revenirea în circuitul WTA: „Chiar mai mult decât acum doi ani”

După meciul cu Paula Badosa, Simona Halep a dezvăluit cât de mult s-a schimbat tenisul feminin. Fostul număr 1 WTA a declarat că a urmărit puţine meciuri în ultima perioadă, dar încă de atunci a avut sentimentul că se pune din ce în ce mai mult accentul pe forţă:

„Nu am urmărit mult, dar am văzut câteva meciuri și am avut sentimentul că tenisul este foarte puternic, mai bazat pe forță. Chiar mai mult decât acum doi ani. Și eram puțin îngrijorată de cum o să mă descurc. Dar nu a fost atât de rău.

Cel puțin în primul meci, vom vedea în viitor. Dar da, tenisul este bazat pe forță acum și multe fete joacă foarte bine. Așa că vom vedea cum va fi”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă.

Reclamă

Simona Halep va reveni în clasamentul WTA după meciul de la Miami Open cu Paula Badosa. Pentru faptul că s-a aflat pe tabloul principal al turneului, Simona Halep va primi 10 puncte WTA și un cec în valoare de 23.250 de dolari.

Pentru Simona Halep urmează acum sezonul de zgură, suprafața sa preferată, dar și meciul cu Ucraina, din barajul de calificare la turneul final Billie Jean King Cup. Dubla câștigătoare de Grand Slam a fost convocată pentru această partidă de căpitanul-nejucător al României, Horia Tecău. Lotul este completat de Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae.

Din cauza războiului din Ucraina, partida din Billie Jean King Cup va avea loc tot în Florida, la Omni Amelia Island Resort, pe zgură.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj

Simona Halep a venit cu un sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj de ITIA. Simo a scăpat de pedeapsa de 4 ani şi a revenit deja în circuit, fiind învinsă de Paula Badosa, în primul tur de la Miami.

Halep a vorbit deschis despre perioada în care a fost suspendată şi le-a dat şi un sfat preţios colegelor din circuit: să aibă grijă ce consumă.

„Mereu am susţinut un sport curat, am spus-o clar şi tare, trebuie să fie atenţi la tot ce mănâncă, ce fac, uneori se poate întâmpla ceva neaşteptat, este un stres, dar trebuie să credem că ceea ce mi s-a întâmplat mie nu li se va întâmpla şi lor.

A fost teribil pentru mine, a fost stresant din punct de vedere psihic, sfatul meu este să verifice tot ce iau şi să fie atenţi la orice, este greu să dau un sfat, nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu.

Păriniţii mei mi-au spus că adevărul învinge întotdeauna şi mereu am crezut asta. Am ştiut că sunt curată, că nu am făcut nimic rău şi am crezut că este imposibil să fiu suspendată patru ani pentru ceva ce nu am făcut. Momentul cel mai greu a fost când am auzit că am fost suspendată patru ani pentru ceva ce nu am făcut, a fost greu de gestionat, decizia m-a distrus puţin”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și