Închide meniul
Foto

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB: „Am trimis și copiile de buletin de la staff”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 18:18

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB: „Am trimis și copiile de buletin de la staff

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB

Colaj Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB. Şumudică a spus că, în trecut, a fost dorit de mai multe ori de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a spus că după ultimul refuz, Gigi Becali s-a supărat şi nu a mai vorbit cu el. Şumudică a mai spus că ultima dată trebuia doar să semneze contractul şi să meargă la antrenament.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB

Am putut să mă duc de două sau trei ori la FCSB să antrenez și nu m-am dus. Am plecat la Constanța, aveam contractul pentru tot staff-ul, am și acum mail-urile primite cu toate contractele. Am stat de vorbă și într-un final am ajuns la un consens cu domnul Becali.

Am spus că nu pot să antrenez. Aveam totul trimis de Vali Argăseală, am trimis și copiile de buletin de la staff. Doar să îl semnez și să mă prezint a doua zi la antrenament. S-a supărat, nu a mai vorbit cu mine Gigi.

Sunt cluburi unde m-aș duce să antrenez. Nu pot să stau la infinit, să aștept Rapid sau să îi doresc răul lui Bergodi. Nu voi face lucrul ăsta, chiar mă bucur de rezultatele domnului Bergodi și îl felicit”, a spus Marius Şumudică la fanatik.ro.

Reclamă

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid. Fostul antrenor de la Gaziantep a vorbit despre momentul care i-a șocat pe fanii fotbalului românesc.

La derby-ul dintre Rapid și FCSB, câștigat de echipa din Giulești cu scorul de 4-0, Marius Șumudică nu s-a putut abține și i-a înjurat pe fanii roș-albaștrilor, alături de galeria giuleșteană. „Șumi” a fost filmat în momentul în care îi înjura pe rivalii Rapidului, iar imaginile s-au viralizat rapid. Acum, Marius Șumudică a ținut să își ceară scuze pentru ieșirea de pe Arena Națională.

„Chiar am văzut acum o secvență la televizor când se făcea tam-tam că aduceam injurii galeriei de la FCSB la meciul cu FCSB. Am scandat ce scanda tot stadionul, este adevărat că am făcut-o și în postura de antrenor al Astrei în cabină după ce am câștiga campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut ceea ce simt, îmi cer scuze pentru vocabular, nu trebuie să facă parte din portofoliul unui antrenor. Când se ridică lumea în picioare și cântă imnul Rapidului îmi dau lacrimile. Nu mă pot schimba, voi cânta întotdeauna dacă mă voi duce pe Giulești sau pe un stadion unde joacă Rapid.

Ăsta sunt și nu o să mă ascund niciodată. Am putut să mă duc la FCSB de două, trei ori și nu m-am dus”, a spus Marius Șumudică, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și