Închide meniul
Foto

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB: „Am trimis și copiile de buletin de la staff”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 18:18

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB: „Am trimis și copiile de buletin de la staff

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB

Colaj Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB. Şumudică a spus că, în trecut, a fost dorit de mai multe ori de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a spus că după ultimul refuz, Gigi Becali s-a supărat şi nu a mai vorbit cu el. Şumudică a mai spus că ultima dată trebuia doar să semneze contractul şi să meargă la antrenament.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Marius Şumudică a refuzat să antreneze FCSB

Am putut să mă duc de două sau trei ori la FCSB să antrenez și nu m-am dus. Am plecat la Constanța, aveam contractul pentru tot staff-ul, am și acum mail-urile primite cu toate contractele. Am stat de vorbă și într-un final am ajuns la un consens cu domnul Becali.

Am spus că nu pot să antrenez. Aveam totul trimis de Vali Argăseală, am trimis și copiile de buletin de la staff. Doar să îl semnez și să mă prezint a doua zi la antrenament. S-a supărat, nu a mai vorbit cu mine Gigi.

Sunt cluburi unde m-aș duce să antrenez. Nu pot să stau la infinit, să aștept Rapid sau să îi doresc răul lui Bergodi. Nu voi face lucrul ăsta, chiar mă bucur de rezultatele domnului Bergodi și îl felicit”, a spus Marius Şumudică la fanatik.ro.

Reclamă

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid. Fostul antrenor de la Gaziantep a vorbit despre momentul care i-a șocat pe fanii fotbalului românesc.

La derby-ul dintre Rapid și FCSB, câștigat de echipa din Giulești cu scorul de 4-0, Marius Șumudică nu s-a putut abține și i-a înjurat pe fanii roș-albaștrilor, alături de galeria giuleșteană. „Șumi” a fost filmat în momentul în care îi înjura pe rivalii Rapidului, iar imaginile s-au viralizat rapid. Acum, Marius Șumudică a ținut să își ceară scuze pentru ieșirea de pe Arena Națională.

„Chiar am văzut acum o secvență la televizor când se făcea tam-tam că aduceam injurii galeriei de la FCSB la meciul cu FCSB. Am scandat ce scanda tot stadionul, este adevărat că am făcut-o și în postura de antrenor al Astrei în cabină după ce am câștiga campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut ceea ce simt, îmi cer scuze pentru vocabular, nu trebuie să facă parte din portofoliul unui antrenor. Când se ridică lumea în picioare și cântă imnul Rapidului îmi dau lacrimile. Nu mă pot schimba, voi cânta întotdeauna dacă mă voi duce pe Giulești sau pe un stadion unde joacă Rapid.

Ăsta sunt și nu o să mă ascund niciodată. Am putut să mă duc la FCSB de două, trei ori și nu m-am dus”, a spus Marius Șumudică, la fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și