Închide meniul

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid: „Am făcut ceea ce am simțit”

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 20:30

Reclamă
Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid: Am făcut ceea ce am simțit”

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid. Fostul antrenor de la Gaziantep a vorbit despre momentul care i-a șocat pe fanii fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La derby-ul dintre Rapid și FCSB, câștigat de echipa din Giulești cu scorul de 4-0, Marius Șumudică nu s-a putut abține și i-a înjurat pe fanii roș-albaștrilor, alături de galeria giuleșteană.

Marius Șumudică a explicat de ce i-a înjurat pe fanii FCSB, la derby-ul cu Rapid

„Șumi” a fost filmat în momentul în care îi înjura pe rivalii Rapidului, iar imaginile s-au viralizat rapid. Acum, Marius Șumudică a ținut să își ceară scuze pentru ieșirea de pe Arena Națională.

„Chiar am văzut acum o secvență la televizor când se făcea tam-tam că aduceam injurii galeriei de la FCSB la meciul cu FCSB. Am scandat ce scanda tot stadionul, este adevărat că am făcut-o și în postura de antrenor al Astrei în cabină după ce am câștiga campionatul.

Am făcut ceea ce simt, îmi cer scuze pentru vocabular, nu trebuie să facă parte din portofoliul unui antrenor. Când se ridică lumea în picioare și cântă imnul Rapidului îmi dau lacrimile. Nu mă pot schimba, voi cânta întotdeauna dacă mă voi duce pe Giulești sau pe un stadion unde joacă Rapid.

Reclamă

Ăsta sunt și nu o să mă ascund niciodată. Am putut să mă duc la FCSB de două, trei ori și nu m-am dus”, a spus Marius Șumudică, la fanatik.ro.

Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid

Mihai Stoica a reacționat, după ce l-a văzut pe Marius Șumudică înjurând fanii FCSB la derby-ul cu Rapid. Oficialul vicecampioanei a avut o singură nelămurire, după ce a văzut imaginile cu „Șumi”.

Managerul general de la FCSB nu a dorit să comenteze imaginile apărute în spațiul online, cu Marius Șumudică. Totuși, „MM” s-a întrebat dacă fostul antrenor de la Gaziantep știa că este filmat, în momentul în care cânta, alături de galerie.

Reclamă 4 / 0/3

 „Nu comentez în niciun fel, chiar nu am ce să comentez la aşa ceva. O singură întrebare am. Ştia că e filmat?”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Marius Șumudică nu este însă la primul derapaj de acest gen. În perioada în care o antrena pe Astra Giurgiu, Marius Șumudică a scandat aceleași cuvinte, în vestiarul echipei.

Interesant este faptul că, la momentul respectiv, la Astra juca și Denis Alibec, care avea să se transfere la FCSB. În imaginile de atunci, atacantul putea fi observat în timp ce nu cânta, alături de restul colegilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și