Închide meniul

Dennis Man, după ce a înscris în România – Irlanda de Nord 1-1: „Mi-a lipsit naţionala”. Cum l-a descris pe Edi Iordănescu

Alex Masgras Publicat: 23 martie 2024, 0:32

Reclamă
Dennis Man, după ce a înscris în România – Irlanda de Nord 1-1: „Mi-a lipsit naţionala. Cum l-a descris pe Edi Iordănescu

Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu

Dennis Man, după România - Irlanda de Nord / Antena Sport

Dennis Man a vorbti după ce a înscris în România – Irlanda de Nord 1-1. „Tricolorii” au început pregătirea pentru EURO 2024 pe Arena Naţională. La primul meci după 4 luni, echipa lui Edi Iordănescu a remizat cu Irlanda de Nord. Nord-irlandezii au deschis scorul în minutul 7, prin Reid, în timp ce Dennis Man a restabilit egalitatea în minutul 23.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi, România se va duela cu Columbia, tot într-un meci amical, care se va desfăşura la Madrid. Partida va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

Dennis Man, după ce a înscris în România – Irlanda de Nord 1-1: „Mi-a lipsit naţionala”

„Un meci bun, un test bun, având în vedere că nu ne-am văzut de mult timp. Cred că se putea mai mult, dar putem să spunem că suntem cât de cât mulţumiţi. Mi-a lipsit echipa naţională, ultima oară am fost accidentat. Îmi lipseşte atmosfera de aici şi sunt fericit că în această seară am reuşit să îmbrac din tricoul echipei naţionale.

(Ce aşteptări ai pentru EURO?) Am aşteptări mari, merg încrezător. Am încredere în această echipă, am încredere în colegi. Cu siguranţă vom avea timp să pregătim foarte bine Campionatul European. Suntem conştienţi că vor fi meciuri dificile, dar am încredere în echipă şi cu siguranţă vom face meciuri bune.

Mi-aş dori o victorie, să începem cu dreptul, să fim încrezători pe viitor. Vom analiza lucrurile şi, când vom ajunge acolo, vom fi cu capul sus.

Reclamă

(n.r. cum l-ai descrie pe Edi Iordănescu?) Curajos, ascultător şi încrezător”, a declarat Dennis Man, pentru Antena Sport, după România – Irlanda de Nord.

Pentru România urmează meciul de la Madrid, cu Columbia. Partida va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și