Închide meniul

„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia: „Au întrebat de el!”

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 14:50

Reclamă
Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia: Au întrebat de el!”

„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia

Albion Rrahmani / Profimedia

Daniel Niculae a oferit imediat răspunsul atunci când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Albion Rrahmani la Benfica. Președintele de la Rapid a dezvăluit că oficialii lusitani nu s-au interesat de atacantul kosovar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani traversează un sezon de vis la Rapid. Transferat în vară de la Ballkani, atacantul a reușit să marcheze 14 goluri, în 16 meciuri bifate în tricoul giuleștenilor.

„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae

Albion Rrahmani a atras atenția mai multor cluburi de top, după sezonul traversat la Rapid. Benfica și Aston Villa sunt echipele care s-ar fi interesat de vedeta de la Rapid și care ar vrea să-l transfere la finalul sezonului, după ultimele zvonuri apărute în presă.

Daniel Niculae le-a dezvăluit însă portughezilor faptul că nu crede că interesul Benficăi pentru Albion Rrahmani este unul real.

Președintele de la Rapid a mărturisit că atacantul kosovar nu duce lipsă de oferte. Acesta a transmis că oficialii altor echipe i-au contactat pe giuleșteni pentru Albion Rrahmani.

Reclamă

Am auzit ceva despre interesul lui Benfica pentru Rrahmani, dar nu am avut niciun contact cu clubul. Au fost însă abordări din partea altor echipe. Ştiu că au întrebat de el, dar nu ştiu dacă interesul este serios.

Este un jucător interesant, am primit multe apeluri. Totul depinde de situaţii”, a declarat Daniel Niculae, pentru ojogo.pt.

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

Albion Rrahmani este aproape de transferul carierei şi poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Dan Şucu are şansa de a da un adevărat „tun” pe piaţa transferurilor şi să asigure bugetul echipei pentru sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

A început deja licitaţia pentru noul star al giuleştenilor. Benfica şi Aston Villa şi-au manifestat interesul să îl transfere pe Rrahmani şi sunt gata să achite o sumă importantă.

Potrivit iamsport.ro, Dan Şucu şi-ar dori să primească 8 milioane de euro, dar preţul ar putea creşte considerabil. Echipa aflată pe locul 4 în Premire League este dispusă să achite chiar şi 11 milioane de euro, pentru a câştiga „lupta” cu Benfica. Aston Villa ar urma să îşi vândă cel mai bun marcator, Ollie Watkins, la Arsenal. Cota atacantului de 28 de ani este de 65 de milioane de euro.

Dacă va fi vândut cu 11 milioane de euro, Albion Rrahmani ar deveni cel mai scump jucător transferat din Premier League, la egalitate cu Dennis Man.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman Vezi toate știrile
Citește și