Închide meniul

„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia: „Au întrebat de el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 14:50

Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia: Au întrebat de el!”

„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia

Albion Rrahmani / Profimedia

Daniel Niculae a oferit imediat răspunsul atunci când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Albion Rrahmani la Benfica. Președintele de la Rapid a dezvăluit că oficialii lusitani nu s-au interesat de atacantul kosovar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani traversează un sezon de vis la Rapid. Transferat în vară de la Ballkani, atacantul a reușit să marcheze 14 goluri, în 16 meciuri bifate în tricoul giuleștenilor.

„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae

Albion Rrahmani a atras atenția mai multor cluburi de top, după sezonul traversat la Rapid. Benfica și Aston Villa sunt echipele care s-ar fi interesat de vedeta de la Rapid și care ar vrea să-l transfere la finalul sezonului, după ultimele zvonuri apărute în presă.

Daniel Niculae le-a dezvăluit însă portughezilor faptul că nu crede că interesul Benficăi pentru Albion Rrahmani este unul real.

Președintele de la Rapid a mărturisit că atacantul kosovar nu duce lipsă de oferte. Acesta a transmis că oficialii altor echipe i-au contactat pe giuleșteni pentru Albion Rrahmani.

Reclamă

Am auzit ceva despre interesul lui Benfica pentru Rrahmani, dar nu am avut niciun contact cu clubul. Au fost însă abordări din partea altor echipe. Ştiu că au întrebat de el, dar nu ştiu dacă interesul este serios.

Este un jucător interesant, am primit multe apeluri. Totul depinde de situaţii”, a declarat Daniel Niculae, pentru ojogo.pt.

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

Albion Rrahmani este aproape de transferul carierei şi poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Dan Şucu are şansa de a da un adevărat „tun” pe piaţa transferurilor şi să asigure bugetul echipei pentru sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

A început deja licitaţia pentru noul star al giuleştenilor. Benfica şi Aston Villa şi-au manifestat interesul să îl transfere pe Rrahmani şi sunt gata să achite o sumă importantă.

Potrivit iamsport.ro, Dan Şucu şi-ar dori să primească 8 milioane de euro, dar preţul ar putea creşte considerabil. Echipa aflată pe locul 4 în Premire League este dispusă să achite chiar şi 11 milioane de euro, pentru a câştiga „lupta” cu Benfica. Aston Villa ar urma să îşi vândă cel mai bun marcator, Ollie Watkins, la Arsenal. Cota atacantului de 28 de ani este de 65 de milioane de euro.

Dacă va fi vândut cu 11 milioane de euro, Albion Rrahmani ar deveni cel mai scump jucător transferat din Premier League, la egalitate cu Dennis Man.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și