Închide meniul

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: „Eu văd varianta asta!”

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 8:20

Reclamă
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: Eu văd varianta asta!”

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România - Columbia

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia. Fostul internațional i-a oferit un sfat selecționerului și a vorbit despre compartimentul ofensiv al echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amicalul de lux dintre România și Columbia se va juca la Madrid, marți, de la ora 21:30. Duelul va avea loc pe stadionul lui Atletico Madrid și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia

Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că Edi Iordănescu trebuie să utilizeze, în compartimentul ofensiv, jucătorii care nu au fost pe teren la amicalul cu Irlanda de Nord.

Ilie Dumitrescu i-a menționat pe Denis Drăguș, Denis Alibec și Olimpiu Moruțan. Acesta a menționat faptul că în această „dublă” amicală, selecționerul ar trebui să vizualizeze toți jucătorii disponibili.

”Deci 3 jucători nu au intrat la meciul cu Irlanda de Nord: Drăguș, Alibec și Moruțan. Moruțan, Coman și Alibec au jucat în meciul cu Elveția, văd varianta asta pentru că dubla asta de ajută să vezi tot lotul.

Reclamă

Deci văd Moruțan, Alibec, Drăguș. Putem să-l vedem pe Ianis ca inter, e un meci extrem de bun pentru Edi să vadă și să aibă o părere despre jucători”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

În amicalul cu Irlanda de Nord, Edi Iordănescu a mizat, în ofensivă, pe George Pușcaș, Florinel Coman și Dennis Man. De asemenea, în compartimentul ofensiv, au fost itroduși Valentin Mihăilă și Ianis Hagi.

Sfat important pentru Edi Iordănescu înainte de România – Columbia

Victor Becali a vorbit despre situația atacanților de la echipa națională și a dezvăluit care este, în opinia sa, cel mai bun jucător ofensiv al României.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul este de părere că Denis Alibec este cel mai bun atacant pe care România îl are, în momentul de față. De asemenea, Victor Becali a vorbit și despre Denis Drăguș, jucătorul celor de la Gaziantep.

„Din punctul meu de vedere, Alibec este cel mai bun atacant pe care îl avem la dispoziție. Este și puternic, are și tehnică bună.

Sigur, Șumudică l-a antrenat (n.r. pe Denis Drăguș), știe mai bine, dar depinde cum stau lucrurile din perspectiva lui Edi. El își spune părerea lui, l-a antrenat, dar important e ce vrea Edi și ce tip de jucător preferă”, a spus Victor Becali, conform sursei citate anterior.

Pentru „dubla” cu Irlanda de Nord și Columbia (marți, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY), Edi Iordănescu a convocat 3 jucători care pot fi utilizați pe poziția de atacant central. Este vorba despre George Pușcaș, Denis Alibec și Florin Tănase.

De asemenea, în lotul „tricolorilor” se află și Denis Drăguș, care la echipa de club joacă pe poziția menționată anterior. Totuși, în trecut, Iordănescu a preferat să îl utilizeze pe jucătorul de la Gaziantep în bandă, sau într-o formulă ofensivă cu 2 atacanți.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și