Închide meniul

„E cel mai bun atacant” Sfat important pentru Edi Iordănescu înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 7:58

Reclamă
E cel mai bun atacant” Sfat important pentru Edi Iordănescu înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)

Sfat important pentru Edi Iordănescu, înainte de România - Columbia

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale / Profimedia

Edi Iordănescu a primit un sfat important chiar înainte de amicalul dintre România și Columbia, care se va disputa marți, 26 martie, de la 21:30. Partida va avea loc la Madrid și va fi LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a vorbit despre situația atacanților de la echipa națională și a dezvăluit care este, în opinia sa, cel mai bun jucător ofensiv al României.

Sfat important pentru Edi Iordănescu înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)

Agentul este de părere că Denis Alibec este cel mai bun atacant pe care România îl are, în momentul de față. De asemenea, Victor Becali a vorbit și despre Denis Drăguș, jucătorul celor de la Gaziantep.

„Din punctul meu de vedere, Alibec este cel mai bun atacant pe care îl avem la dispoziție. Este și puternic, are și tehnică bună.

Sigur, Șumudică l-a antrenat (n.r. pe Denis Drăguș), știe mai bine, dar depinde cum stau lucrurile din perspectiva lui Edi. El își spune părerea lui, l-a antrenat, dar important e ce vrea Edi și ce tip de jucător preferă”, a spus Victor Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Denis Alibec nu a jucat în amicalul cu Irlanda de Nord, încheiat cu scorul de 1-1. La partida de pe Arena Națională, Edi Iordănescu a contat pe George Pușcaș, care nu a reușit să fie decisiv pentru echipa națională.

Pentru „dubla” cu Irlanda de Nord și Columbia (marți, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY), Edi Iordănescu a convocat 3 jucători care pot fi utilizați pe poziția de atacant central. Este vorba despre George Pușcaș, Denis Alibec și Florin Tănase.

De asemenea, în lotul „tricolorilor” se află și Denis Drăguș, care la echipa de club joacă pe poziția menționată anterior. Totuși, în trecut, Iordănescu a preferat să îl utilizeze pe jucătorul de la Gaziantep în bandă, sau într-o formulă ofensivă cu 2 atacanți.

Reclamă 4 / 0/3

Columbia, un colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu

Columbia este un adevărat colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, dacă ne raportăm la valoarea jucătorilor din lot. Columbia – România e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Columbia vine la meciul cu România după o victorie strălucitoare în faţa Spaniei, scor 1-0. De cealaltă parte, tricolorii lui Edi Iordănescu au remizat pe Arena Naţională cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Dacă ne raportăm la valoarea individuală a jucătorilor, Columbia porneşte clar cu prima şansă. Dar tricolorii lui Edi Iordănescu au demonstrat, mai ales în partida cu Elveţia, o naţională care se poate compara cu cea a Columbiei, că prin organizare şi dăruire pot obţine rezultate mari.

Primul 11 folosit de Columbia în amicalul cu Spania are o cotă de piaţă de 162.000.000 de euro. Cel mai valoros jucător al columbienilor este starul lui Liverpool, Luis Diaz. Acesta este cotat de site-ul Transfermarkt la 75.000.000 de euro.

România răspunde şi ea cu un jucător din Premier League. Radu Drăguşin este cel mai bine cotat tricolor cu 25.000.000 de euro. Valoarea totală a jucătorilor trimişi în primul 11 de Edi Iordănescu în amicalul cu Irlanda de Nord a fost de 56.000.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și