Închide meniul

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: „Eu văd varianta asta!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 8:20

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: Eu văd varianta asta!”

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România - Columbia

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia. Fostul internațional i-a oferit un sfat selecționerului și a vorbit despre compartimentul ofensiv al echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amicalul de lux dintre România și Columbia se va juca la Madrid, marți, de la ora 21:30. Duelul va avea loc pe stadionul lui Atletico Madrid și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia

Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că Edi Iordănescu trebuie să utilizeze, în compartimentul ofensiv, jucătorii care nu au fost pe teren la amicalul cu Irlanda de Nord.

Ilie Dumitrescu i-a menționat pe Denis Drăguș, Denis Alibec și Olimpiu Moruțan. Acesta a menționat faptul că în această „dublă” amicală, selecționerul ar trebui să vizualizeze toți jucătorii disponibili.

”Deci 3 jucători nu au intrat la meciul cu Irlanda de Nord: Drăguș, Alibec și Moruțan. Moruțan, Coman și Alibec au jucat în meciul cu Elveția, văd varianta asta pentru că dubla asta de ajută să vezi tot lotul.

Reclamă

Deci văd Moruțan, Alibec, Drăguș. Putem să-l vedem pe Ianis ca inter, e un meci extrem de bun pentru Edi să vadă și să aibă o părere despre jucători”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

În amicalul cu Irlanda de Nord, Edi Iordănescu a mizat, în ofensivă, pe George Pușcaș, Florinel Coman și Dennis Man. De asemenea, în compartimentul ofensiv, au fost itroduși Valentin Mihăilă și Ianis Hagi.

Sfat important pentru Edi Iordănescu înainte de România – Columbia

Victor Becali a vorbit despre situația atacanților de la echipa națională și a dezvăluit care este, în opinia sa, cel mai bun jucător ofensiv al României.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul este de părere că Denis Alibec este cel mai bun atacant pe care România îl are, în momentul de față. De asemenea, Victor Becali a vorbit și despre Denis Drăguș, jucătorul celor de la Gaziantep.

„Din punctul meu de vedere, Alibec este cel mai bun atacant pe care îl avem la dispoziție. Este și puternic, are și tehnică bună.

Sigur, Șumudică l-a antrenat (n.r. pe Denis Drăguș), știe mai bine, dar depinde cum stau lucrurile din perspectiva lui Edi. El își spune părerea lui, l-a antrenat, dar important e ce vrea Edi și ce tip de jucător preferă”, a spus Victor Becali, conform sursei citate anterior.

Pentru „dubla” cu Irlanda de Nord și Columbia (marți, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY), Edi Iordănescu a convocat 3 jucători care pot fi utilizați pe poziția de atacant central. Este vorba despre George Pușcaș, Denis Alibec și Florin Tănase.

De asemenea, în lotul „tricolorilor” se află și Denis Drăguș, care la echipa de club joacă pe poziția menționată anterior. Totuși, în trecut, Iordănescu a preferat să îl utilizeze pe jucătorul de la Gaziantep în bandă, sau într-o formulă ofensivă cu 2 atacanți.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și