Închide meniul
Video

„Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?” Gică Hagi a dat imediat răspunsul! „Regele”, prezent la Columbia – România

Viviana Moraru Publicat: 26 martie 2024, 22:00

Reclamă

Previziunile lui Gică Hagi, cu o lună înainte de EURO 2024

Gică Hagi, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Gică Hagi a dat imediat răspunsul atunci când a fost întrebat dacă îl vom vedea pe fiul său, Ianis, la EURO 2024. „Regele” este prezent la duelul dintre Columbia şi România, pentru a-i susţine pe „tricolori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve şi la duelul României cu Columbia, după ce a stat pe bancă şi la cel cu Irlanda de Nord. Partida de pe Wanda Metropolitano se vede live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?” Gică Hagi a dat imediat răspunsul

Gică Hagi nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre situaţia fiului său, vorbind doar despre echipa naţională. „Regele” s-a declarat convins că partida cu Columbia este un test foarte important pentru „tricolori”.

Întrebat ce aşteptări să avem la EURO 2024, Gică Hagi a declarat că jucătorii români trebuie să ajungă în formă în Germania. Acesta a mai subliniat că elevii lui Edi Iordănescu vor fi din ce în ce mai buni.

„Suntem înaintea unui meci internaţional, amical şi sperăm să iasă un meci bun. (N.r. Despre golul său contra Columbiei) A fost frumos, a fost la Mondial, acum e amical, un test foarte important pentru România şi aşteptăm Europenele.

Reclamă

(N.r. Ce aşteptări să avem la EURO) Să ajungem bine, să credem în noi şi să facem un campionat bun. Cu siguranţă, vom fi mai buni decât înainte, pentru că în fotbal, cât trăieşti, înveţi. Sper că jucătorii români să fie mai bine.

(N.r. Îl vedem pe Ianis la European) Vorbim de echipa naţională acum, sperăm ca echipa naţională să facă bine”, a declarat Gică Hagi, înainte de meci, pentru AntenaSport.

Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România

Gică Popescu a avut prima reacţie după ce a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la meciul Columbia – România. Amicalul de senzaţie este transmis în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mă uit puţin în spate la cele două campanii de calificare pe care le-am avut. În afară de Elveţia, Columbia nu cred că a avut un adversar de calibru. Este un adversar care nu pierde de foarte mult timp, care vine după o victorie contra Spaniei la Madrid. Sunt 4 luni de când naţionala noastră nu a jucat, e normal să intre în ritm. Să contureze staff-ul tehnic lotul.

Sunt normale aceste schimbări, la ceste 2 jocuri Iordănescu vrea să vadă la lucru cât mai mulţi jucători. Să facă această rotaţie şi să aleagă. 7 jucători noi, ne aşteptam la acest lucru. Vor intra jucători şi pe parcursul jocului.

Să sperăm că vom face un meci bun, că această naţională calificată va ajunge la forma sportivă cât să spere la rezultate dorite. Toată lumea vorbeşte de ieşirea din grupă la EURO, nu va fi uşor. Avem o grupă aparent uşoară.

Sincer, mă aşteptam (n.r. ca Ianis Hagi să fie titular) pentru că am văzut declaraţiile făcute că va schimba mulţi jucători. Iată că Ianis nu intră în cele 7 schimbări, dar sunt sigur că va intra pe parcurs„, a declarat Gică Popescu într-o intervenţie la Antena 1.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și