Închide meniul
Video

„Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?” Gică Hagi a dat imediat răspunsul! „Regele”, prezent la Columbia – România

Viviana Moraru Publicat: 26 martie 2024, 22:00

Reclamă

"Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?" Gică Hagi a dat imediat răspunsul! "Regele", prezent la Columbia - România

Gică Hagi, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Gică Hagi a dat imediat răspunsul atunci când a fost întrebat dacă îl vom vedea pe fiul său, Ianis, la EURO 2024. „Regele” este prezent la duelul dintre Columbia şi România, pentru a-i susţine pe „tricolori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve şi la duelul României cu Columbia, după ce a stat pe bancă şi la cel cu Irlanda de Nord. Partida de pe Wanda Metropolitano se vede live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?” Gică Hagi a dat imediat răspunsul

Gică Hagi nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre situaţia fiului său, vorbind doar despre echipa naţională. „Regele” s-a declarat convins că partida cu Columbia este un test foarte important pentru „tricolori”.

Întrebat ce aşteptări să avem la EURO 2024, Gică Hagi a declarat că jucătorii români trebuie să ajungă în formă în Germania. Acesta a mai subliniat că elevii lui Edi Iordănescu vor fi din ce în ce mai buni.

„Suntem înaintea unui meci internaţional, amical şi sperăm să iasă un meci bun. (N.r. Despre golul său contra Columbiei) A fost frumos, a fost la Mondial, acum e amical, un test foarte important pentru România şi aşteptăm Europenele.

Reclamă

(N.r. Ce aşteptări să avem la EURO) Să ajungem bine, să credem în noi şi să facem un campionat bun. Cu siguranţă, vom fi mai buni decât înainte, pentru că în fotbal, cât trăieşti, înveţi. Sper că jucătorii români să fie mai bine.

(N.r. Îl vedem pe Ianis la European) Vorbim de echipa naţională acum, sperăm ca echipa naţională să facă bine”, a declarat Gică Hagi, înainte de meci, pentru AntenaSport.

Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România

Gică Popescu a avut prima reacţie după ce a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la meciul Columbia – România. Amicalul de senzaţie este transmis în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mă uit puţin în spate la cele două campanii de calificare pe care le-am avut. În afară de Elveţia, Columbia nu cred că a avut un adversar de calibru. Este un adversar care nu pierde de foarte mult timp, care vine după o victorie contra Spaniei la Madrid. Sunt 4 luni de când naţionala noastră nu a jucat, e normal să intre în ritm. Să contureze staff-ul tehnic lotul.

Sunt normale aceste schimbări, la ceste 2 jocuri Iordănescu vrea să vadă la lucru cât mai mulţi jucători. Să facă această rotaţie şi să aleagă. 7 jucători noi, ne aşteptam la acest lucru. Vor intra jucători şi pe parcursul jocului.

Să sperăm că vom face un meci bun, că această naţională calificată va ajunge la forma sportivă cât să spere la rezultate dorite. Toată lumea vorbeşte de ieşirea din grupă la EURO, nu va fi uşor. Avem o grupă aparent uşoară.

Sincer, mă aşteptam (n.r. ca Ianis Hagi să fie titular) pentru că am văzut declaraţiile făcute că va schimba mulţi jucători. Iată că Ianis nu intră în cele 7 schimbări, dar sunt sigur că va intra pe parcurs„, a declarat Gică Popescu într-o intervenţie la Antena 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și