Închide meniul
VIDEO

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei! „Prinţul” i-a ridicat în picioare pe fanii României

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2024, 23:31

Reclamă
Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei! „Prinţul i-a ridicat în picioare pe fanii României

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei

Ianis Hagi, după ce a marcat / Profimedia

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani i-a ridicat în picioare pe fanii României, în amicalul care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a cedat cu scorul de 2-3 în faţa starurilor Columbiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a suferit un eşec dureros la Madrid, în faţa a peste 15.000 de fani români. Cordoba a deschis scorul în minutul 6, cu primul său gol în tricoul reprezentativei Columbiei. Şi Arias a înscris în premieră la prima reprezentativă, în minutul 36.

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei

Sud-americanii au condus chiar la scor de neprezentare. Asprilla l-a învins pe Horaţiu Moldovan. Intrat în minutul 56, Ianis Hagi s-a făcut remarcat. A marcat golul de onoare al reprezentativei tricolorei.

Fiul lui Gică Hagi a reuşit să recupereze o minge şi a înscris cu „sete”, în poarta lui Vargas.

În prelungirile partidei a înscris un alt jucător care a intrat în repriza secundă. Florin Tănase a marcat din întoarcere şi a stabilit rezultatul final în meciul care a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?” Gică Hagi a dat imediat răspunsul

Gică Hagi a dat imediat răspunsul atunci când a fost întrebat dacă îl vom vedea pe fiul său, Ianis, la EURO 2024. „Regele” este prezent la duelul dintre Columbia şi România, pentru a-i susţine pe „tricolori”.

Reclamă

Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve şi la duelul României cu Columbia, după ce a stat pe bancă şi la cel cu Irlanda de Nord. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves a fost introdus pe teren în minutul 56, în locul lui Valentin Mihăilă.

Suntem înaintea unui meci internaţional, amical şi sperăm să iasă un meci bun. (N.r. Despre golul său contra Columbiei) A fost frumos, a fost la Mondial, acum e amical, un test foarte important pentru România şi aşteptăm Europenele.

(N.r. Ce aşteptări să avem la EURO) Să ajungem bine, să credem în noi şi să facem un campionat bun. Cu siguranţă, vom fi mai buni decât înainte, pentru că în fotbal, cât trăieşti, înveţi. Sper că jucătorii români să fie mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Îl vedem pe Ianis la European) Vorbim de echipa naţională acum, sperăm ca echipa naţională să facă bine”, a declarat Gică Hagi, înainte de meci, pentru AntenaSport.

Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României

Cu Luis Diaz şi James Rodriguez printre titulari, reprezentativa Columbiei a avut nevoie de numai 5 minute pentru a deschide scorul. John Arias a dublat avantajul sud-americanilor după o fază de excepţie.

În minutul 35, Munoz i-a oferit o pasă cu călcâiul lui Rios, care a reuşit imediat să centreze în centrul careului. Marcatorul primului gol, Cordoba, nu a putut fi blocat de Radu Drăguşin. Vârful Columbiei a lăsat mingea să treacă şi a făcut astfel K.O. defensiva tricoloră.

Balonul a ajuns la Jhon Arias, care l-a învins cu uşurinţă pe Horaţiu Moldovan. Portarul lui Atletico a fost titular în premieră pe Metropolitano.

Arias este legitimat la Fluminense şi are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro. În noul sezon are 5 goluri şi o pasă decisivă în 12 partide.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și