Închide meniul
VIDEO

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei! „Prinţul” i-a ridicat în picioare pe fanii României

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2024, 23:31

Reclamă
Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei! „Prinţul i-a ridicat în picioare pe fanii României

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei

Ianis Hagi, după ce a marcat / Profimedia

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani i-a ridicat în picioare pe fanii României, în amicalul care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a cedat cu scorul de 2-3 în faţa starurilor Columbiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a suferit un eşec dureros la Madrid, în faţa a peste 15.000 de fani români. Cordoba a deschis scorul în minutul 6, cu primul său gol în tricoul reprezentativei Columbiei. Şi Arias a înscris în premieră la prima reprezentativă, în minutul 36.

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei

Sud-americanii au condus chiar la scor de neprezentare. Asprilla l-a învins pe Horaţiu Moldovan. Intrat în minutul 56, Ianis Hagi s-a făcut remarcat. A marcat golul de onoare al reprezentativei tricolorei.

Fiul lui Gică Hagi a reuşit să recupereze o minge şi a înscris cu „sete”, în poarta lui Vargas.

În prelungirile partidei a înscris un alt jucător care a intrat în repriza secundă. Florin Tănase a marcat din întoarcere şi a stabilit rezultatul final în meciul care a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?” Gică Hagi a dat imediat răspunsul

Gică Hagi a dat imediat răspunsul atunci când a fost întrebat dacă îl vom vedea pe fiul său, Ianis, la EURO 2024. „Regele” este prezent la duelul dintre Columbia şi România, pentru a-i susţine pe „tricolori”.

Reclamă

Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve şi la duelul României cu Columbia, după ce a stat pe bancă şi la cel cu Irlanda de Nord. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves a fost introdus pe teren în minutul 56, în locul lui Valentin Mihăilă.

Suntem înaintea unui meci internaţional, amical şi sperăm să iasă un meci bun. (N.r. Despre golul său contra Columbiei) A fost frumos, a fost la Mondial, acum e amical, un test foarte important pentru România şi aşteptăm Europenele.

(N.r. Ce aşteptări să avem la EURO) Să ajungem bine, să credem în noi şi să facem un campionat bun. Cu siguranţă, vom fi mai buni decât înainte, pentru că în fotbal, cât trăieşti, înveţi. Sper că jucătorii români să fie mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Îl vedem pe Ianis la European) Vorbim de echipa naţională acum, sperăm ca echipa naţională să facă bine”, a declarat Gică Hagi, înainte de meci, pentru AntenaSport.

Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României

Cu Luis Diaz şi James Rodriguez printre titulari, reprezentativa Columbiei a avut nevoie de numai 5 minute pentru a deschide scorul. John Arias a dublat avantajul sud-americanilor după o fază de excepţie.

În minutul 35, Munoz i-a oferit o pasă cu călcâiul lui Rios, care a reuşit imediat să centreze în centrul careului. Marcatorul primului gol, Cordoba, nu a putut fi blocat de Radu Drăguşin. Vârful Columbiei a lăsat mingea să treacă şi a făcut astfel K.O. defensiva tricoloră.

Balonul a ajuns la Jhon Arias, care l-a învins cu uşurinţă pe Horaţiu Moldovan. Portarul lui Atletico a fost titular în premieră pe Metropolitano.

Arias este legitimat la Fluminense şi are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro. În noul sezon are 5 goluri şi o pasă decisivă în 12 partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și