Închide meniul

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină

Alex Masgras Publicat: 27 martie 2024, 16:02

Reclamă
Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină

Incidente Dinamo - UTA / Colaj Antena Sport & Captură Digi Sport

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Comisa de Disciplină a FRF a luat măsuri în urma evenimentelor incredibile care au avut loc înaintea meciului din ultima etapă a sezonului regulat dintre cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo şi UTA s-au luat la bătaie. Incidentele au avut loc atât în afară stadionului, cât şi pe teren.

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf!

Potrivit digisport.ro, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal le-a sancţionat pe Dinamo şi pe UTA cu câte 4 meciuri fără spectatori pe teren propriu. De asemenea, ambele echipe au primit câte o amendă în valoare de 100.000 de lei.

La ultimul meci al „câinilor” din sezonul regular, suporterii lui Dinamo s-au bătut cu cei de la CSA Steaua, înfrățiți cu cei de la UTA, direct pe gazon. Acest incident s-a lăsat cu amenzi mari, dar și cu interdicții pe stadion.

Andrei Nicolescu și-a cerut public scuze după bătaia de la Dinamo – UTA 1-0

Oficialul lui Dinamo a spus că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat la meciul cu UTA și că echipa nu a reușit să organizeze evenimentul suficient de bine. Totodată, acesta a dat asigurări că suporterii echipei pe care o reprezintă nu au avut niciun conflict cu cei de la UTA Arad, dând practic de înțeles că doar fanii Stelei au participat la bătaie.

Reclamă

”Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Cu tot respectul pentru conducerea CCA și Ministerul Apărării, ei sunt vinovați. Acești suporteri nu pot participa la evenimente sportive și încearcă să distrugă alte evenimente.

Vor să le ia suporterilor bucuria de a merge la echipele lor preferate. Am văzut ce s-a întâmplat. Au stat separat de suporterii de la UTA, care erau speriați.

Noi nu am reușit să ne organizăm suficient de bine. Am alocat spațiu suficient, dar asta e. Lucrurile au luat-o razna încă de pe stradă. Apoi a venit presiunea Jandarmeriei.

Reclamă 4 / 0/3

Totul izvorăște din această problemă. Oamenii ăștia nu au unde să se bucure în altă parte. Când nu te bucuri pentru echipa ta, te duci să distrugi alte evenimente. Sancțiunile au venit și vor mai veni.”, a spus Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și