Închide meniul

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 martie 2024, 16:02

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină

Incidente Dinamo - UTA / Colaj Antena Sport & Captură Digi Sport

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Comisa de Disciplină a FRF a luat măsuri în urma evenimentelor incredibile care au avut loc înaintea meciului din ultima etapă a sezonului regulat dintre cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo şi UTA s-au luat la bătaie. Incidentele au avut loc atât în afară stadionului, cât şi pe teren.

Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf!

Potrivit digisport.ro, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal le-a sancţionat pe Dinamo şi pe UTA cu câte 4 meciuri fără spectatori pe teren propriu. De asemenea, ambele echipe au primit câte o amendă în valoare de 100.000 de lei.

La ultimul meci al „câinilor” din sezonul regular, suporterii lui Dinamo s-au bătut cu cei de la CSA Steaua, înfrățiți cu cei de la UTA, direct pe gazon. Acest incident s-a lăsat cu amenzi mari, dar și cu interdicții pe stadion.

Andrei Nicolescu și-a cerut public scuze după bătaia de la Dinamo – UTA 1-0

Oficialul lui Dinamo a spus că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat la meciul cu UTA și că echipa nu a reușit să organizeze evenimentul suficient de bine. Totodată, acesta a dat asigurări că suporterii echipei pe care o reprezintă nu au avut niciun conflict cu cei de la UTA Arad, dând practic de înțeles că doar fanii Stelei au participat la bătaie.

Reclamă

”Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Cu tot respectul pentru conducerea CCA și Ministerul Apărării, ei sunt vinovați. Acești suporteri nu pot participa la evenimente sportive și încearcă să distrugă alte evenimente.

Vor să le ia suporterilor bucuria de a merge la echipele lor preferate. Am văzut ce s-a întâmplat. Au stat separat de suporterii de la UTA, care erau speriați.

Noi nu am reușit să ne organizăm suficient de bine. Am alocat spațiu suficient, dar asta e. Lucrurile au luat-o razna încă de pe stradă. Apoi a venit presiunea Jandarmeriei.

Reclamă 4 / 0/3

Totul izvorăște din această problemă. Oamenii ăștia nu au unde să se bucure în altă parte. Când nu te bucuri pentru echipa ta, te duci să distrugi alte evenimente. Sancțiunile au venit și vor mai veni.”, a spus Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și