Închide meniul

Andrei Nicolescu și-a cerut public scuze după bătaia de la Dinamo – UTA 1-0: „Nu am reușit să ne organizăm suficient de bine”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 12:26

Andrei Nicolescu și-a cerut public scuze după bătaia de la Dinamo – UTA 1-0: Nu am reușit să ne organizăm suficient de bine”

Andrei Nicolescu și-a cerut public scuze după bătaia de la Dinamo - UTA 1-0. Mesajul transmis de oficialul „câinilor”.

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu și-a cerut public scuze după bătaia de la Dinamo – UTA 1-0. Administratorul special al formației alb-roșie a vorbit despre incidentele de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultimul meci al „câinilor” din sezonul regular, suporterii lui Dinamo s-au bătut cu cei de la CSA Steaua, înfrățiți cu cei de la UTA, direct pe gazon. Acest incident s-a lăsat cu amenzi mari, dar și cu interdicții pe stadion.

Andrei Nicolescu și-a cerut public scuze după bătaia de la Dinamo – UTA 1-0

Oficialul lui Dinamo a spus că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat la meciul cu UTA și că echipa nu a reușit să organizeze evenimentul suficient de bine. Totodată, acesta a dat asigurări că suporterii echipei pe care o reprezintă nu au avut niciun conflict cu cei de la UTA Arad, dând practic de înțeles că doar fanii Stelei au participat la bătaie.

”Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Cu tot respectul pentru conducerea CCA și Ministerul Apărării, ei sunt vinovați. Acești suporteri nu pot participa la evenimente sportive și încearcă să distrugă alte evenimente.

Vor să le ia suporterilor bucuria de a merge la echipele lor preferate. Am văzut ce s-a întâmplat. Au stat separat de suporterii de la UTA, care erau speriați.

Reclamă

Noi nu am reușit să ne organizăm suficient de bine. Am alocat spațiu suficient, dar asta e. Lucrurile au luat-o razna încă de pe stradă. Apoi a venit presiunea Jandarmeriei.

Totul izvorăște din această problemă. Oamenii ăștia nu au unde să se bucure în altă parte. Când nu te bucuri pentru echipa ta, te duci să distrugi alte evenimente. Sancțiunile au venit și vor mai veni.”, a spus Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Răzvan Patriche, reacție uluitoare după bătaia suporterilor de pe gazon, de la Dinamo – UTA 1-0

Răzvan Patriche a avut o reacție uluitoare după bătaia suporterilor de pe gazon, de la Dinamo – UTA 1-0. Căpitanul „câinilor” nu s-a ferit de cuvinte și a vorbit despre incidentele din debutul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul de pe stadionul „Arcul de Triumf” a fost prezentă și galeria celor de la CSA Steaua, lucru care a provocat o serie de incidente. La începutul meciului, cele două grupuri de suporteri și-au împărțit pumni pe teren, iar fluierul de start a fost întârziat.

Căpitanul echipei din Ștefan cel Mare a șocat pe toată lumea, după meciul de pe Arcul de Triumf. Acesta a spus că nu i se pare ceva ieșit din comnun ca suporterii echipei sale să se bată pe gazon, cu fanii veniți în deplasare!

„Am văzut că au intrat câțiva suporteri pe teren. Așa sunt suporterii… E ceva normal”, a spus Răzvan Patriche, citat de prosport.ro.

Scandalul a pornit în momentul în care fanii din Peluza Sud a celor de la Dinamo au aprins o serie de torțe și au intrat pe teren, pentru a-i provoca pe fanii adverși. Aceștia au intrat imediat în teren, iar, preț de câteva secunde, și-au împărțit pumni chiar în fața forțelor de ordine.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și