Închide meniul

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 20:05

Reclamă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: Mi se pare absurd!”

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.

Ionel Danciulescu / AS.ro

Ionel Dănciulescu a avut o reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe! Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre ultimul scandal apărut în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza incidentelor petrecute la meciul direct dintre cele două formații, fanii ambelor cluburi au primit interdicție pe stadioane pentru 4 meciuri de pe teren propriu. De asemenea, oficialii le-au amendat pe Dinamo și UTA cu câte 100.000 de lei!

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe

„Danciu” este de părere că suporterii celor două echipe nu ar trebui să sufere din cauza incidentelor provocate de un grup restrâns de fani. Dănciulescu a mai spus că ambele formații vor avea de suferit, din cauza faptului că nu vor avea sprijin din partea fanilor, la partidele de pe teren propriu.

„Am auzit și eu verdictul. Mi se pare puțin absurd, ca marea majoritate a suporterilor să sufere pentru 10-15 persoane. Ei nu vor mai juca niciun meci de acasă cu suporteri.

Eu spun că cei care erau vinovați ar fi trebuit excluși, 6 luni, 1 an, dar nu să sufere majoritatea suporterilor!

Reclamă

UTA, care a fost echipă oaspete, a fost și ea suspendată pentru 4 etape! Mi se pare absurd!

Ia-i pe cei responsabili, nu pe toată lumea, nu pe noi care nu am greșit cu nimic!

Dinamo se va salva, sunt sigur, dar vor suferi pentru că nu vor avea suporteri alături de ei! Dinamo și UTA vor pierde și din punct de vedere financiar! Nu se vor mai vinde bilete”, a spus Ionel Dănciulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca nu mai puţin de patru meciuri fără spectatori. „Câinii” au primit un verdict crunt, astfel că au luat decizia de a juca trei meciuri la Târgovişte.

Dinamo a fost sancţionată aspru de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după incidentele provocate de fani la meciul cu UTA. „Câinii” vor juca patru meciuri fără spectatori, pe teren propriu şi au primi şi o amendă de 100.000 de lei.

Conform prosport.ro, Dinamo se va duela cu Petrolul la Bucureşti, pe Arena Arcul de Triumf, pe care de altfel „câinii” au bifat multe meciuri în acest sezon. Ulterior, trupa din Ştefan cel Mare va pleca din Bucureşti, pentru ultimele trei meciuri disputate acasă, în acest sezon.

Noua „casă” a „câinilor” lui Zeljko Kopic va fi arena din Târgovişte, a celor de la Chindia. Dinamo va disputa acolo trei meciuri, cu Poli Iaşi, Voluntari şi Uta.

Şi trupa lui Mircea Rednic a fost dur sancţionată, după incidentele de la meciul cu Dinamo. UTA nu va avea nici ea voie să dispute patru meciuri cu spectatori, pe teren propriu.

Dinamo nu va mai juca deloc cu suporteri în tribune, până la finalul play-out-ului. În următoarea etapă, „câinii” se vor duela cu Petrolul. Meciul se va disputa luni, pe 1 aprilie, de la ora 20:00.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și